• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Karaca Coffee Art alınır mı?

Lucilius

Üye
İsim
Enes
Daha fazla  
İsim
Enes
Merhabalar, bir üniversite öğrencisi için nitelikli kahve sevdasının tamamen bittiği bir dönemde olduğumuzu düşünüyorum. Evde Timemore C2 değirmenim, aeropress'im ve V60'ım var ama inanın aldığım ucuz çekirdeklerle bu aletlerle zaman harcayasım gelmiyor. Sonuçta emek isteyen işler bunlar. Bu sebeptendir ki ikinci el bir filtre kahve makinesi almak gibi bir niyetim oldu, derken Karaca Coffee Art'a denk geldim. Sizce bu makine alınabilecek seviyede mi? Ortalama çekirdeklerle ortalama filtre kahve ve espresso, sütlü içecekler çıkarabilir miyim?

153.03.06.jpg

Makine yanılmıyorsam 3.000 tl civarında, bence iyi kahve için elinizde tüm ekipmanlar varken çok anlamı olmayacaktır. O parayi iyi çekirdekler yatırmak bence daha mantıklı. Espressoya gelince ben yıllarca arcelik + sozen değirmen ile gayet iyi espressolar içtim, ikinci el arcelik, robot vs kovalamaniz daha iyi olacaktır bence.

Makine yanılmıyorsam 3.000 tl civarında, bence iyi kahve için elinizde tüm ekipmanlar varken çok anlamı olmayacaktır. O parayi iyi çekirdekler yatırmak bence daha mantıklı. Espressoya gelince ben yıllarca arcelik + sozen değirmen ile gayet iyi espressolar içtim, ikinci el arcelik, robot vs kovalamaniz daha iyi olacaktır bence.

İkinci el az kullanılmış 2000 TL'ye buldum hocam, tavsiye edilirse onu almak gibi bir planım var. Şu an Null'de ortalama 250 gr çekirdek fiyatı 350 TL olmuş. Zaten sorunum aylık düzenli para ayıramam, gelirimin olmaması.

Dediğim gibi artık nitelikli kahveye hevesim kalmadı resmen, şu an derdim düzenli kahve içebilmek. Bu makine bana ortalama bir kafede söyleyeceğim filtre, espresso ve sütlü içecekleri çıkarabilir mi onu araştırıyorum.

Geri