• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kampta Kahve

Kamp yaparken hangi demleme ekipmanını tercih ediyorsunuz?

• V60

Oy: 21 24.7%
  • Mokapot

Oy: 11 12.9%
  • Aeropress/Delterpress

Oy: 50 58.8%
  • French Press

Oy: 7 8.2%
  • Chemex

Oy: 0 0.0%
  • Kalita Wave

Oy: 0 0.0%
  • Cezve

Oy: 9 10.6%

• Kullanılan toplam oy
    85
Pipamoka ne çok fazla yer kaplar ne çok fazla ağırlık yapar. Kullanmak için sadece öğütülmüş kahve (değirmenimi yanımda taşırım) ve sıcak suya ihtiyaç duyarım temizlemesi de rahat ekstra bir filtre de gerektirmiyor. Termosunu yeri geliyor bardak olarak kullanıyorum. Filtresi kâğıt olmadığı için termosta kalan kahve uzun süre kalırsa yoğunlaşabiliyor ama kabul edebileceğim bi durum.

Forumda farklı şekillerde aradım ama bulamadım. Daha önce burada kamp demliklerinin ucuna takılan akış kontrolü sağlayan küçük bir aparattan bahsedilmişti. Bilenler var mı?

Forumda farklı şekillerde aradım ama bulamadım. Daha önce burada kamp demliklerinin ucuna takılan akış kontrolü sağlayan küçük bir aparattan bahsedilmişti. Bilenler var mı?
Kirpi süzgeci mi kastediyorsunuz?

Konunun açıldığı yıla vererek eskiden cmd ve aeropress olan kamp ekipmanımın son halini paylaşmak isterim.
IMG-20260607-WA0018.jpeg

Geri