• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahvem ne zaman bayatlar?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan utkucan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ekonomik olması sebebiyle bu şekilde alım yapıyoruz farkındayım ama amaç taze kahve içmekse öğütülmüş olarak kiloluk alım yapmak pek mantıklı değil. Her türlü market kahvesinden iyi kahve içersiniz yine de tabi.

Bu arada zorda kalınca fazla kahvem olunca ben de aynısını yapıyorum tek fark ben çekirdek halinde atıyorum. Çekirdek halinde bile kahvenin performansı düşüyor.
1 kg öğütülmüş kahve ne kadar kaliteli de olsa, bence çekirdek olarak muhafaza edilen, nispeten iyi denebilecek bir ticari kahveden -taze öğütülüp demlendiğinde- daha iyi olmayabilir. Tchibo, Lavazza vb marka bazen kavrum tarihi yeni single origin kahveler market raflarında denk gelebiliyor. 1-2 defa kahvem kalmadığında gayet tatminkar sonuçlar elde ettim.

1 kg öğütülmüş kahve ne kadar kaliteli de olsa, bence çekirdek olarak muhafaza edilen, nispeten iyi denebilecek bir ticari kahveden -taze öğütülüp demlendiğinde- daha iyi olmayabilir. Tchibo, Lavazza vb marka bazen kavrum tarihi yeni single origin kahveler market raflarında denk gelebiliyor. 1-2 defa kahvem kalmadığında gayet tatminkar sonuçlar elde ettim.

Ticari çekirdek kahve konusunda haklı olabilirsiniz benim o yönde pek şahsi tecrübem yok. (Yeni tarihli Lavazzaların iyi olduğuna dair çok kullanıcı deneyimi okudum denemeyi düşünüyorum bu arada) Öğütülmüş market kahvelerine kıyasla iyi kahve içileceğini söylemiştim çünkü ne kadar kötü olabilir ki diye aldığım market kahveleri bu denli düşük beklentiye rağmen beni hep mutsuz etti.

Geri