• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve ve sigara

Kısa bir deneyimim oldu, hiç bir sigara türevi olmaması daha iyi diyerek onu da bırakmayı tercih ettim.

@programmer hocam bu işin psikolojik boyutu çok önemli, sigara içtiğim için tat/koku alamıyorum düşüncesine kapılmayın, yine de mümkün.
Dilim tamamen teneke sayılmaz. Soğuk demleme ile sıcak demlememnin farkını alabiliyorum en azından. Ama 35 sene sigara içince..
Hocam normal de bu forum bunları konuşmanın yeri değil gibi. :)
Valla ben doğrucu davudum. Yine de overdosedan bir sipariş verdim. Bakalim çikolata, naranciye, kırmızı meyva taşları alabilecek miyim.

Bu arada çift 18650 pil takılan bir cihaz bakıyorum.

Dilim tamamen teneke sayılmaz. Soğuk demleme ile sıcak demlememnin farkını alabiliyorum en azından. Ama 35 sene sigara içince..

Valla ben doğrucu davudum. Yine de overdosedan bir sipariş verdim. Bakalim çikolata, naranciye, kırmızı meyva taşları alabilecek miyim.

Bu arada çift 18650 pil takılan bir cihaz bakıyorum.

Hocam o mesajı sizi kast ederek yazmadım. Konu iyice “elektronik sigara tavsiyeler” başlığına dönüyordu ki gerçekten burası yeri değil çünkü illegal bir ürün. Durduk yere konuyla hiç alakası olmayan bir forumun bu yüzden erişim engeli almasını istemeyiz, değil mi? (:

Yıllardır günde bir tek sigara tüketirim ve marlboro touch gray ayarında hafif sigaraları tercih ederim. Kahve içmeden önce sigara tüttürmemeye de dikkat ediyorum. Yine de tat alma duyularıma dikkate değer bir hasar verir mi?

Yıllardır günde bir tek sigara tüketirim ve marlboro touch gray ayarında hafif sigaraları tercih ederim. Kahve içmeden önce sigara tüttürmemeye de dikkat ediyorum. Yine de tat alma duyularıma dikkate değer bir hasar verir mi?
Cupping şampiyonu seçkin bey canlı yayında bahsetmişti.”Sigara içip çok iyi tadım yapanlarda gördüm , içmeyip yapanlarda” Yani o biraz daha sizin anlayabileceğiniz bir şey. 1-2 gün sigara içmeyip tadım yaparsanız arada ki farkı kendiniz görebilirsiniz.

Benim bildiğim kadarıyla, profesyonel olarak tadimcilik yapanlar sigara kullanıyor. Sigara kullandığı halde tadimcilar gibi meyve notalarını yakalayanlar varsa helal olsun diyorum. Yaşla da ilgili biraz galiba.

Geri