S
Silinen üye 7803
Guest
Çok teşekkür ederim
Sanırım en iyisi sipariş vermeden önce sormak 
Çok teşekkürler. Yeşil rengini 7.180 tl ye aldım. Ama değişik renklerde tutarsız indirimler var. Anlamadım bu indirimi.İlgilenen varsa Moccamaster mavi renk 6778 TL
Moccamaster Select Filtre Kahve Makinesi Cam Potlu, Pastel Mavi https://amzn.eu/d/0qaKCgY
rica ederim, iyi günlerde kulanın inşallahÇok teşekkürler. Yeşil rengini 7.180 tl ye aldım. Ama değişik renklerde tutarsız indirimler var. Anlamadım bu indirimi.
Hollanda seyahatinde alırım diyordum ama böyle daha ucuza geldi.
İlgilenen varsa Moccamaster mavi renk 6778 TL
Moccamaster Select Filtre Kahve Makinesi Cam Potlu, Pastel Mavi https://amzn.eu/d/0qaKCgY
Merhaba, uzun süredir takip ettiğim bir makine ve amazonda ciddi oranda daha ucuz olduğu için bir miktar şüpheye düştüm açıkçası defolu ürün gelmesi vs konusunda. Siz amazondan makineyi aldığınızda olumsuz bir durumla karşılaştınız mı? Açılmamış sıfır kutusunda geldi ürün değil mi?Çok teşekkürler. Yeşil rengini 7.180 tl ye aldım. Ama değişik renklerde tutarsız indirimler var. Anlamadım bu indirimi.
Hollanda seyahatinde alırım diyordum ama böyle daha ucuza geldi.
Merhaba, uzun süredir takip ettiğim bir makine ve amazonda ciddi oranda daha ucuz olduğu için bir miktar şüpheye düştüm açıkçası defolu ürün gelmesi vs konusunda. Siz amazondan makineyi aldığınızda olumsuz bir durumla karşılaştınız mı? Açılmamış sıfır kutusunda geldi ürün değil mi?
Çok iyi o halde. Teşekkür ederimSatıcı amazonsa şüpheye dusmenize gerek yok,bazı ekipmanları gerçekten çok ucuza bulabiliyorsunuz Amazon da bu normal.Cok endişeniz varsa satın aldıktan sonra iade edebilirsiniz 14 gün içinde herhangi bir problem olmaz.Amazon satıcılı hiçbir satın alım ya da iademde problem yaşamadım(hep çok uygun fiyata getirdiğim ürünlerdi).
Bir yandan da satıcı amazonsa şüpheye düşmek gerekiyorSatıcı amazonsa şüpheye dusmenize gerek yok,bazı ekipmanları gerçekten çok ucuza bulabiliyorsunuz Amazon da bu normal.Cok endişeniz varsa satın aldıktan sonra iade edebilirsiniz 14 gün içinde herhangi bir problem olmaz.Amazon satıcılı hiçbir satın alım ya da iademde problem yaşamadım(hep çok uygun fiyata getirdiğim ürünlerdi).
Hiç bu açıdan bakmamıştım, haklısınızBir yandan da satıcı amazonsa şüpheye düşmek gerekiyorevet güvenilir oluyor, aldatmaca olmuyor, iade kısmı kolay oluyor vs ama bu yüzden de sıkıntı oluyor. İade bu kadar kolayken, o iade edilen ürünler tekrar satışa koyuluyor. Yani bu politikaları bir yandan iyi bir yandan kötü.
İade bu kadar kolayken, o iade edilen ürünler tekrar satışa koyuluyor. Yani bu politikaları bir yandan iyi bir yandan kötü.
amazon.com.tr de durum nasıl bilmiyorum ama amazon.com da iade edilen ürünler tekrar satılmaz. Daha doğrusu "yeni ürün" ibaresi ile satılmaz. Tekrar satılabilecek tarzda ürünler "amazon return box" yada "amazon refurbished" olarak satılır. Bazı ürünler satılmaz imha ediler.
Selamlar,Merhaba, uzun süredir takip ettiğim bir makine ve amazonda ciddi oranda daha ucuz olduğu için bir miktar şüpheye düştüm açıkçası defolu ürün gelmesi vs konusunda. Siz amazondan makineyi aldığınızda olumsuz bir durumla karşılaştınız mı? Açılmamış sıfır kutusunda geldi ürün değil mi?
Amazon almanya siparişlerimde hiç yaşamadım ama maalesef türkiyede kendim yaşadım. Katı meyve sıkacağı resmen kullanılmıştı, hafif bir iz vardı ve hazneye sinmiş hafif bir koku vardı, rutubet gibi. Dh vb. Forumlarda da benzer şekilde şikayetçi olan insanlar varTürkiyede de aynı prosedür izleniyor. Yalnızca pakette hiç açılma olmamış (ör. güvenlik bandı) ve kutu hasar görmemiş ürünler tekrar satışa eklenebilir. Bildiğim kadarıyla henüz Tr için refurbished bulunmuyor.
O bir şey değil, kullanılmış tıraş makinesi bile satıyorlar. Bana denk gelmişti.Amazon almanya siparişlerimde hiç yaşamadım ama maalesef türkiyede kendim yaşadım. Katı meyve sıkacağı resmen kullanılmıştı, hafif bir iz vardı ve hazneye sinmiş hafif bir koku vardı, rutubet gibi. Dh vb. Forumlarda da benzer şekilde şikayetçi olan insanlar var
Seasoning olmuş hocam daha uniform keserO bir şey değil, kullanılmış tıraş makinesi bile satıyorlar. Bana denk gelmişti.
Ekran kartını alıp 30 gün mining yapıp son gün iade edenler vardı.İndirim dönemlerinde hemen her gün kuponlar ve fiyatlar değiştiği için aldığı ürünü ertesi gün daha ucuza gören hop tekrar alıp iade ediyor. Bu en masum olan kısmı. İade gelen ürünü üzerinde LPN kodlarından takip edebilirsiniz. Amazon inatla reddetse de başına gelen çok fazla kişi var. Değerli ürünleri video kaydıyla paket açılımı yapın. Özellikle dolma kalem severler de iyi bilir, Pelikan kalemlerinde Amazon'u ücretsiz yedek parça olarak kullanıp kendi hasarlı parçasıyla değiştiren mi istersin boş kutu iade eden mi istersin hepsi var.