• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

📉💥Kahve ve Ekipman İndirimleri

Farklar:

1 Kazanda farklı bir kaplama kullanılmış,
2 Portafiltre Pirinçmiş, Çelik olmuş
3 Grup başlığı chrome kaplamaymış, şimdi tamamen pirinçmiş

Bunların küçük güncellemeler olduğu söyleniyor, fincan kalitesine ne kadar etki eder tartışılır.

Aradaki farkı çıktınızın kalitesini artıran modlara harcamanız sanki daha doğru gibi, fiyat performans açısından

PID, 9 bar OPV yay temel olarak yapılması gerekenler

Manometre, Dimmer eklentilerde bir tık ileri seviye, daha profille oynama açısından gerekli olanlar

Birde latte art için daha doğru süt köpürtmek adına buhar gücü artırma ve buhar çubuğu ucunu değişme gibi eklentiler var.

Birde kullanımı kolaylaştıran, atık su haznesinin inceltilmesi, ışıklar falan gibi görsel şeylerde mevcut.

Kuzey Amerika da satılacak modellerde 9 bar yayı da eklenmiş deniyor reddit te bir kullanıcının Gaggia çalışanından aldığı cevaba göre, avrupadaki üzrünlerde yok görünüyor bu söyleme göre

Migros'ta kronotrop kahveleri %20 indirimli. Nisan'da paketlenmiş bizim orada. Alınmaz değil mi?

İç kaplaması seramik oluyor bazı modellerinde tat koku geçirmiyor kahveye sanırım.Bende de Stanley var performansından memnunum ancak o metalik tat ne yazık ki hep var.

Stanley The Quick Flip 480 ml olandan daha mı iyi? bikaç kez denk geldim forumda ama detaylarını bilmiyorum​

Bende Stanley Quick Flip 0.47 ve Zojirushi 0.60 termoslar mevcut. Ouick Flip çok kullanışlı ve pratik bir termos, ayrıca tarz ve sağlamlık olarak Stanley zaten tartışılmaz. Kahveyi 1-2 saati geçmeden içecekseniz, kaliteli bir çelik termosun tadı pek etkilediğini düşünmüyorum. Fakat kahveyi gün boyu içecekseniz içi kaplamalı termos çok daha iyi oluyor.

Geri