• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

📉💥Kahve ve Ekipman İndirimleri

Selamlar yakın zamanda aliexpressten alışveriş yapan oldu mu? Leshu dan bir kaç şey alacağım. Güvenilir midir? Son olarak ekstra vergi var mı acaba?

Selamlar yakın zamanda aliexpressten alışveriş yapan oldu mu? Leshu dan bir kaç şey alacağım. Güvenilir midir? Son olarak ekstra vergi var mı acaba?
merhaba, evet kendilerinden timemore tartı aldım orjinal ürün satıcısı, güvenilir, vergi olarak sitenin dışında bir ücret ödemedim

Montag ay sonuna kadar %50 indirim yapmış. Kişisel kod yolladılar email ile. Ben kullandım ancak maillerini kontrol etmeyen vardır diye haber vereyim istedim.

Montag ay sonuna kadar %50 indirim yapmış. Kişisel kod yolladılar email ile. Ben kullandım ancak maillerini kontrol etmeyen vardır diye haber vereyim istedim.
Forum yıkılıyor hocam sabahtan beri, ortalık çok karışık.
@Lorenzen hocamın kodu çaldılar arada da zor buldu adam, kendinize dikkat edin. Her yerde söylemeyin bu ara %50 kodum var diye

Bana da %50 indirim gelmiş. Aylık alım, yurtdışı alım, indirimler derken kavrumhaneye döndü ev.

%20 gelmiş bana da 50lik kodu kullanmayacak olan varsa talibim. (tabi kaldıysa bu saate kadar😅)

%50 isteyen varsa göndereyim😅
Düzeltme: İndirim kodunu ilk yazan kişi @Androge0s a verdim arkadaşlar toplu cevap olsun 😀🙂

Son düzenleme:
Geri