• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

📉💥Kahve ve Ekipman İndirimleri

Bu insanlar bir bütün halinde Paris'i klonladilar. Bu yüzden bir değirmen klonlamalarına şaşmamak lazım:)

Son düzenleme:
Çakma comandante'nin yanında çakma lagom da yapıyor bu arkadaşlar

Hatta acaia tartının dahi çakması var

Ucuza polimer hazne satıyorlarsa alırım
Merhaba işinize yarar mı bilmiyorum ama ben yedek kavanozu bu labdan aldım online. CMD ile birebir uyuyor. 20 TL kapağı da var.

Bu başlığa girmek benim için guilty pleasure oldu artık. İhtiyacım olan olmayan her şeye bakıyorum ve sonunda hepsi ihtiyacım oluyor :). Özellikle Aliexpressteki çakma ürünlerin hastasıyım. Dünyanın bir ucundan bir adamın kahve sektöründeki ihtiyacı ve anormal fiyatlandırmaları fark edip bunun üzerine kafa yorması acayip hoşuma gidiyor.

Muhtemelen çok konuşuldu, çok cevap yazıldı ama bu alet forumda muteber midir? Ayrıca hangi poşeti almak lazım?
Ben HB'dan vakur marka kullanıyorum. Satıcı İstanbultcrt. Toplam 100-150adet civarında kullanmışımdır poşetler gayet iyi.

Muhtemelen çok konuşuldu, çok cevap yazıldı ama bu alet forumda muteber midir? Ayrıca hangi poşeti almak lazım?
ben bir süre bekledim indirime girmesini ama o ara hep 600+ fiyatta gezindi. en son kuponla falan neredeyse 3'te 1 fiyatına gelince gittim gomax aldım. gomaxta ister istemez malzemenin kalitesizliği kendini belli ediyor, güven vermiyor her an bir yerini kıracakmışsın hissi var. vakum başlığında vestel daha çok güven veriyor f/p açısından. lakin vestel için bende soru işareti yaratan seal kısmında 2 yerde ezilme gibi bir durum yapıyor poşette. o alanda fazla ısınıp delme yaptığını da gördüm bazı incelemelerde, ne kadar yaygın bir problem bilmiyorum ama.

50'li 20x26 poşet aldım ikiye kesip kullanıyorum hiç fena değil. Klikal marka gofrajlı, bpasız bir poşet.

Makine güzel ben kullandım, ancak sonrasında iade etmek durumunda kaldım. Çünkü küçük poseti vakumlamada malasef çalışmıyor. Yani benim gibi demlemelik (18-20gr.lik) olarak vakumlamak isterseniz malesef is görmüyor. Onun yerine xinbalong q2 diye Çin malı bir vakum makinesi aldım ve halen kullanıyorum.

Arkadaşlar Hepsiburada Hario marka ürünlerde %25 indirim var bilginize

Alexpresste vergi neden yaklaşık %50 çıkıyor, amazonda %20 civarında oluyordu 🤔

Geri