Ben de vesilenizle sipariş vermiş bulundum bakalımAklımda olan bir üründü, bunu alayım o vakit , fiyat uygun gibi.
Prime Üyeleri için günün fırsatı: COSORI Sıcak Hava Fritözü, Air Fryer 5.5 Litre XXL 1700W https://www.amazon.com.tr/dp/B07N8N6C85/ref=cm_sw_r_apan_i_dl_JZ27NY3C1J96V34A2EJD
Dizayn ve ebat olarak Xiaomi çok hoşuma gitmişti fakat hazne de önemli doğru, çoğu kişi yeterli demişti halbuki. Cosori cezbedici geldi şimdi. Biraz bakındım, plastik kokusuna dair yorumlar mevcut, aslı astarı var mıdır? Bir de çok mu büyük bu cihaz, fazla yerimiz kalmadı mutfakta. Ek olarak elektrik sarfiyatına fark edilir etkisi oldu mu, 1700W imiş?Cosori xxl tavsiye ederim. 5.5 litre ama iki kişilik yemeklerde ideal oluyor. İçi aşırı büyük olmuyor zaten. 3.5 litre çok küçük bence.
Teşekkür ederim. Şu Cosori'yi de araştırmaya başladım hazır iptal sürecim devredeyken. Aralarında 700 TL civarı fark var, o da ithalat vergisi zaten.hocam ben kullaniyorum. Bayagi memnunum. Telefondaki aplikasyon da gayet basarili. Iki kisi icin de cok uygun. Iyi gunlerde kullanin
Boyut olarak mikro dalga kadar yer kaplıyor. Aldığımızdan beri çok fazla kullandık, elektrik faturasında çok fazla bir fark olmadı açıkçası. Plastik kokusu da ilk başta vardı ancak 1-2 boş çalıştırınca geçti. Pişman olmazsınız gerçekten çok güzel oluyor ne yapsakDizayn ve ebat olarak Xiaomi çok hoşuma gitmişti fakat hazne de önemli doğru, çoğu kişi yeterli demişti halbuki. Cosori cezbedici geldi şimdi. Biraz bakındım, plastik kokusuna dair yorumlar mevcut, aslı astarı var mıdır? Bir de çok mu büyük bu cihaz, fazla yerimiz kalmadı mutfakta. Ek olarak elektrik sarfiyatına fark edilir etkisi oldu mu, 1700W imiş?
Teşekkür ederim. Şu Cosori'yi de araştırmaya başladım hazır iptal sürecim devredeyken. Aralarında 700 TL civarı fark var, o da ithalat vergisi zaten.
Ya eşime hediye düşünüyordum başta, şimdi inceleme ve video girdabına düştüm. Güçlü bir örgüt, tahmin ediyordum zaten.
Birkaç inceleme sonrası Cosori satın aldım ben de. Bilgi için teşekkür ederim.
Ben de bunu yazacaktım şimdi. Başka ne kampanyalar varmış diye world card uygulamasında bakınırken o kampanyayı görüp "katıl"a bastım. 120 lira puan geldi direkt.Düzeltme: word card'ın diğer kampanyası ile de birleşti. 75+40 tl puan geliyor.
Hadi yaaa , kötü olmuş. Neden iade oldu, gümrüktenmi geçemedi.Benim sipariş iptal edilmiş.
Ekli dosyayı görüntüle 21393
Ürün hasar hasar görmüş olmalı, dediler.Hadi yaaa , kötü olmuş. Neden iade oldu, gümrüktenmi geçemedi.
Geçmiş olsun, anormal olmuş bu hasar görme durumu, şanssızlık tüh. Pek rastlanılan bir şey değil Amazon'da.Benim sipariş iptal edilmiş.
Ekli dosyayı görüntüle 21393
Bada da Aeropress aldığımda aynısı oldu, hasar görmüş denilip iptal edildiÜrün hasar hasar görmüş olmalı, dediler.
Merhaba . Bildiğim kadarıyla yurtdışından bu tür ürünleri getirebilmek için reçete gibi birşey istiyorlardı . Tuhaf ama ilaç statüsünde gibi görüyorlar sanırım . Şimdi nasıl bilmiyorum ama ben 5 yıl önce Amerikadan gelirken protein tozu getirememiştim . Onu da bir soruşturmanı öneririm .Sevgili ve pek kıymetli yurt dışı alışverişi konusunda bilgili arkadaşlar,
Viyana'daki akrabamın adresine iki kutu(4kg) whey proteini sipariş etmek istiyorum ki on güne geliyor yanında getirsin. Soru:
Viyana'ya gönderim yapan güvenilir protein tozu satan site önerisi yapabilecek ve bu alış veriş süreci hakkında bilmediğim, dikkatli olunması gereken konular hakkında bilgi verecek arkadaşımız var mı?
Not: Amazon.de'de istediğim ürün bulunmuyor.
Teşekkürler.
Hocam bildirimini gorur gormez aldim cidden sacma bir fiyat umarim hata yaptik demezler cok tesekkurler.Ekli dosyayı görüntüle 21452
Migros Sanal markette, bölgesel stoklar değişiyormuş, benim burada buldum.
Hakikaten gece gece air fryer alırdın.Ekli dosyayı görüntüle 21452
Migros Sanal markette, bölgesel stoklar değişiyormuş, benim burada buldum.