• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

📉💥Kahve ve Ekipman İndirimleri

Cosori xxl tavsiye ederim. 5.5 litre ama iki kişilik yemeklerde ideal oluyor. İçi aşırı büyük olmuyor zaten. 3.5 litre çok küçük bence.
Dizayn ve ebat olarak Xiaomi çok hoşuma gitmişti fakat hazne de önemli doğru, çoğu kişi yeterli demişti halbuki. Cosori cezbedici geldi şimdi. Biraz bakındım, plastik kokusuna dair yorumlar mevcut, aslı astarı var mıdır? Bir de çok mu büyük bu cihaz, fazla yerimiz kalmadı mutfakta. Ek olarak elektrik sarfiyatına fark edilir etkisi oldu mu, 1700W imiş?
hocam ben kullaniyorum. Bayagi memnunum. Telefondaki aplikasyon da gayet basarili. Iki kisi icin de cok uygun. Iyi gunlerde kullanin
Teşekkür ederim. Şu Cosori'yi de araştırmaya başladım hazır iptal sürecim devredeyken. Aralarında 700 TL civarı fark var, o da ithalat vergisi zaten.

Ya eşime hediye düşünüyordum başta, şimdi inceleme ve video girdabına düştüm. Güçlü bir örgüt, tahmin ediyordum zaten. :LOL:

Birkaç inceleme sonrası Cosori satın aldım ben de. Bilgi için teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Dizayn ve ebat olarak Xiaomi çok hoşuma gitmişti fakat hazne de önemli doğru, çoğu kişi yeterli demişti halbuki. Cosori cezbedici geldi şimdi. Biraz bakındım, plastik kokusuna dair yorumlar mevcut, aslı astarı var mıdır? Bir de çok mu büyük bu cihaz, fazla yerimiz kalmadı mutfakta. Ek olarak elektrik sarfiyatına fark edilir etkisi oldu mu, 1700W imiş?

Teşekkür ederim. Şu Cosori'yi de araştırmaya başladım hazır iptal sürecim devredeyken. Aralarında 700 TL civarı fark var, o da ithalat vergisi zaten.

Ya eşime hediye düşünüyordum başta, şimdi inceleme ve video girdabına düştüm. Güçlü bir örgüt, tahmin ediyordum zaten. :LOL:

Birkaç inceleme sonrası Cosori satın aldım ben de. Bilgi için teşekkür ederim.
Boyut olarak mikro dalga kadar yer kaplıyor. Aldığımızdan beri çok fazla kullandık, elektrik faturasında çok fazla bir fark olmadı açıkçası. Plastik kokusu da ilk başta vardı ancak 1-2 boş çalıştırınca geçti. Pişman olmazsınız gerçekten çok güzel oluyor ne yapsak 😀

Philips Smart Sensing HD9867/90 ve yeni çıkan Hd9870/20 XXL modelleri en başarılı ürünler. Bütçesi uygun olan amazon prime day kapsamında philips'i değerlendirsin.

Ben bu ürunlere ek olarak Amazon.com.tr de daha uyguna satılan detaylı bir aksesuar setini de aldım. Genel olarak aksesuar seti de tavsiye edilmiş.

Vakum Torba 20x500 cm 2 rulo. Açıklaması bu şekilde ben sipariş verdim.
Fiyat 98,9 TL +24,63 Toplam 123,53 TL gözüküyor. Ancak ödeme ekranında fiyat 116,70 TL düşüyor. Yakutsan ambalajda baktım 20x508 cm rulo adedi 76 TL. Kalite konusunda bir bilgim yok, geldiğinde göreceğim. Yine almayı düşünüyorsanız, yurtdışı alışveriş olduğu için, TC kimliğinizi ilgili alana girmeyi unutmayın diyeyim.

Sağlıcakla

​

Sevgili ve pek kıymetli yurt dışı alışverişi konusunda bilgili arkadaşlar,

Viyana'daki akrabamın adresine iki kutu(4kg) whey proteini sipariş etmek istiyorum ki on güne geliyor yanında getirsin. Soru:

Viyana'ya gönderim yapan güvenilir protein tozu satan site önerisi yapabilecek ve bu alış veriş süreci hakkında bilmediğim, dikkatli olunması gereken konular hakkında bilgi verecek arkadaşımız var mı?

Not: Amazon.de'de istediğim ürün bulunmuyor.

Teşekkürler.

Sevgili ve pek kıymetli yurt dışı alışverişi konusunda bilgili arkadaşlar,

Viyana'daki akrabamın adresine iki kutu(4kg) whey proteini sipariş etmek istiyorum ki on güne geliyor yanında getirsin. Soru:

Viyana'ya gönderim yapan güvenilir protein tozu satan site önerisi yapabilecek ve bu alış veriş süreci hakkında bilmediğim, dikkatli olunması gereken konular hakkında bilgi verecek arkadaşımız var mı?

Not: Amazon.de'de istediğim ürün bulunmuyor.

Teşekkürler.
Merhaba . Bildiğim kadarıyla yurtdışından bu tür ürünleri getirebilmek için reçete gibi birşey istiyorlardı . Tuhaf ama ilaç statüsünde gibi görüyorlar sanırım . Şimdi nasıl bilmiyorum ama ben 5 yıl önce Amerikadan gelirken protein tozu getirememiştim . Onu da bir soruşturmanı öneririm .

Hepsiburada da tıkla kazan başlamış

Geri