• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

📉💥Kahve ve Ekipman İndirimleri

Algida uygulamasından amazonda geçerli 75 lira üzeri alışverişe 25 lira indirim kodu alınabiliyor

Bir de 200 lira alışverişte 50 lira hediye veriyor amazon 😬 48 saat içinde tanımlanır yazıyor ve tanımlanınca mail geliyor. Tek seferde değil ama parça parça alıp 200'ü geçenlere de 50 lira geldi yazılmış ama bu konuda tecrübem yok kesin öyledir diyemiyorum 😅

Amazondan cold brew için alabileceğimiz çekirdek var mıdır ? Algida kodunu değerlendirmek için 🙂

Merhaba,
Aeropress Filtre 350 adet 87,11 TL

Sayfada 130 TL çıkıyor. Siz sağ taraftaki fiyatlardan Yeni (3) başlangıç Fiyatı yazan yere tıklayın. 87,11 TL yazan fiyatı sepete ekleyin. Fiyatta + kargo yazıyor, ancak ödeme ekranına geldiğinizde kargo eklemediğini göreceksiniz. Ürün yurtdışından geliyor. Almaya karar verirseniz mutlaka TC kimliğinizi ilgili ekranda kaydedin ki gümrük çekim işlemlerinde bekleme olmasın.

Sağlıcakla

Airfryer almalısın örgütüne boyun eğip şu üründen aldım

Mi Smart Air Fryer 3.5L Fritöz https://www.amazon.com.tr/dp/B09833F2TW/ref=cm_sw_r_apan_i_WAXCHDE7H7RSG132GPFR?_encoding=UTF8&psc=1

Philips ebatları gözüme büyük geldiği için Xiaomi tercih ettim. Kullanan varsa artısı eksisi nedir bilgi alabilirsek çok iyi olurdu.
Cosori xxl tavsiye ederim. 5.5 litre ama iki kişilik yemeklerde ideal oluyor. İçi aşırı büyük olmuyor zaten. 3.5 litre çok küçük bence.

Airfryer almalısın örgütüne boyun eğip şu üründen aldım

Mi Smart Air Fryer 3.5L Fritöz https://www.amazon.com.tr/dp/B09833F2TW/ref=cm_sw_r_apan_i_WAXCHDE7H7RSG132GPFR?_encoding=UTF8&psc=1

Philips ebatları gözüme büyük geldiği için Xiaomi tercih ettim. Kullanan varsa artısı eksisi nedir bilgi alabilirsek çok iyi olurdu.
hocam ben kullaniyorum. Bayagi memnunum. Telefondaki aplikasyon da gayet basarili. Iki kisi icin de cok uygun. Iyi gunlerde kullanin

Son düzenleme:
Bende de var Cosori'den ben de çok memnunum. Philips'in XXL modelleri de baya başarılı bu arada, yurtdışını beklemek istemeyenler alabilirler. Benim için robot süpürge'den sonra hayatımı en çok kolaylaştıran 2. ürün oldu diyebilirim :)

Geri