• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve ve böbrekler

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Muhammıs
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Muhammıs

Barista
İsim
Emre
Daha fazla  
İsim
Emre
Değirmen
Molent G50
Ekipmanlar
V60, kalita, french press, filtre makinesi
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
Samsun
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Atakum
Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
İlkadım
Arkadaşlar ben kahve içince acayip idrara sıkışıyorum. Vücudum o kdr suyu nereden buluyor anlayabilmiş değilim. 1 fincan içiyorsam 4_5 fincan işiyorum. Bi de idrarım kahve kokuyor buram buram. Demlerken böyle taze kokmuyor yani. Bu normal mi acaba böbreklerimde sorun mu var? Doktora gitsem mi bilemedim.

Bi de idrarım kahve kokuyor buram buram.
Biraz daha detay verir misiniz?
Anaerobik işlem görmüş gibi yoksa karbonik maserasyondan geçmiş gibi mi kokuyor:)

1 bardak kahveye karşılık 2-3 bardak su içmekte fayda var. Hiç birşey suyun yerini tutamaz ve bahsettiğiniz olay bariz su kaybı.
Günde 2+ litre su için üstadım, sonra göreceksiniz. Yıkanmış process, tertemiz işersiniz.

Kahve içtiğiniz oranda su tüketimini arttırın kahvesiz 2 litre içiyorsanız bir fincan kahveyle 2.5 2 fincan tükettiyseniz 3 litre gibi... Bende işe yarıyor bu şekilde... 👍

Sadece kahve değil çay ve diğerleri gibi içeceklerde içtiğinizin 2-3 katı su tüketmelisiniz. İdrarınız su renginde değil de sarı ya yakın ve kokusu yoğunsa yeterli suyu almamışsınız demektir. Kahve ayrıca su attırıcıdır. O yüzden bol su. sek su sek sek su içelim modumuzu yakalayalım.

Geri