• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve Masası'nda Bu Hafta - Her Perşembe 21:00

Tatlı bir baskı uygulamak adına bir kez de ben belirteyim. 😊

Şahsen canlı yayınların artık YouTube üzerinden açılmasının daha iyi olduğunu düşünüyorum. Canlı yayını TV den takip edebilme imkanı daha hoş oluyor.

YouTube üzerinden eski kayıtları iş yaparken radyo dinler gibi dinlemek çok zevkli oluyor

Hocam youtube a gelmiyor mu artık?

Tatlı bir baskı uygulamak adına bir kez de ben belirteyim. 😊

Şahsen canlı yayınların artık YouTube üzerinden açılmasının daha iyi olduğunu düşünüyorum. Canlı yayını TV den takip edebilme imkanı daha hoş oluyor.

YouTube üzerinden eski kayıtları iş yaparken radyo dinler gibi dinlemek çok zevkli oluyor

Benim bilgisayarın kapasitesi pek yetmiyor :) O iş @PepukKahve de :)

İşler yoğun olunca biraz zor oluyor. 4-5 bölüm geride kaldık sanırım. En kısa sürede atmaya çalışacağız. (umarım)

Kahve Masası | 42.Bölüm | William Zinneha (Williams Roastery) kanalımıza yüklenmiştir. İyi seyirler.​

14:38 ve William Zinneha yayına gelir.
17:05 William’ın kahve ile olan ilişkisi nasıl başladı? Williams’a Roastery nasıl kuruldu?
21:20 Sektördeki en genç isimlerden birisin.Bu sektöre girmek isteyenlere neler önerir?
22:59 Kahve özelinde kendini geliştirmek için almak istediği eğitimler var mı?
24:58 Q grader olmayı düşünüyor mu?
26:08 William’s Roastery olarak kahvelerinizi nasıl seçiyorsunuz?
29:50 Direct trade çekirdek getirmeyi düşünüyor mu? Yakın zamanda eklenecek yeni çekirdekler var mı?
33:42 - William’s Roastery’de kahvelerinizin kavurma profillerini nasıl belirliyorsunuz?
37:48 Satışta olan her kahve için bir başlangıç reçetesi vermeyi düşünüyor musunuz?
42:26 Ev demleyicileri için önerileri nelerdir? Kahvelerinin kavurma profillerinde sunduğu aromaları ve tadım notalarını almak için neler yapmamız gerekir?
48:05 Kahve demlerken hangi filtreyi tercih ediyor?
49:00 Kahve demlerken hangi suyu kullanıyorsunuz? Senin önerilerin deneyimlerin nedir?
52:14 SCA yarışmalarına katılmayı planlıyor musun?
53:33 William’s Roastery olarak yepyeni bir konsept açtınız neler değişti? Cafe kısmında neler olacak? Yeni şube olacak mı?
55:18 Yeni fermantasyon yöntemleri ile ilgili neler düşünüyorsun?
57:22 Son olarak değişen tüketici alışkanlıkları ve korona süreci ile ilgili neler söylemek istersin?

Kahve Masası'nın 46. bölümü kanalımıza yüklenmiştir.

14:26 Koray Erdoğdu klasik olarak başlayalım. Kahve ile olan ilişkin nasıl başladı? Nasıl Barista oldu?
17:20 Ülkemizi cezve&ibrik dünya şampiyonasında temsil ettin ve 3'üncülüğü ülkemize getirdin. Dünyada Türk kahvesine bakış açısı hakkında neler söyleyebiliriz, senin gözlemlerin nelerdir?
35:35 Baristalıktan emekli olunabilir mi? Bu mesleği yapmak isteyenlere neler önerirsin?
39:20 SCA yarışmaları başlarsa tekrar yarışmayı planlıyor musun?
40:41 Türk kahvesi ile soğuk içecekleri nasıl hazırlayabiliriz?
45:40 İlk kez deneyeceğin bir kahve için elin ilk olarak hangi ekipmana gidiyor? Kullandığın ekipman için başlangıç reçeten nedir?
53:18 Ev demleyicileri için önerilerin nelerdir?
01:02:13 Sosyal medyada sana en çok gelen sorular neler?
01:09:00 Türk Kahvesi ve Demleme için Coffee Manifesto'dan hangi kahveyi önerirsin?
01:12:20 Son olarak korona sürecinde bir barista olarak neler yaşadınız,neler değişti? Süreci sektör içerisinde nasıl yorumluyorsunuz?

Herkese merhaba,
Kahve Masası’nın 48'inci bölümünde bizden bir isimi konuk ediyoruz. Tam 48 haftadır devam eden Türkiye'nin en uzun soluklu kahve programında bu haftaki konuğumuz bir ev demleyicisi ama aynı zaman 2019 SCA Brewers Cup yarışmacısı Doktor Erencan Begiç olacak.
Yayına bekleriz. :) Sevgiler...

Herkese merhaba,
Kahve Masası’nın 48'inci bölümünde bizden bir isimi konuk ediyoruz. Tam 48 haftadır devam eden Türkiye'nin en uzun soluklu kahve programında bu haftaki konuğumuz bir ev demleyicisi ama aynı zaman 2019 SCA Brewers Cup yarışmacısı Doktor Erencan Begiç olacak.
Yayına bekleriz. :) Sevgiler...

v60 demleme, kahve biyokimyasıyla teknik bilgilerin anlaşılır konuşulduğu çok güzel bir programdı, tekrardan teşekkürler

Baya iyi yayındı teşekkürler. Etiyopya yoksunluğu çekmeyecek olmamız, perakende yeşil çekirdeğe ulaşabilecek olmamız baya önemli ve müjdeli bilgilerdi. Ulusal gıdanın hepimizin içinde olduğu kahve dünyasına bakış açısında ayrıca mutlu etti beni.

Herkese merhaba,
Kahve Masası'nın 55'inci bölümünde Kahve Fabrikası Kurucusu, Kahve Eğitmeni ve Danışmanı değerli hocamız Şerif Başaran ve Kafein Kültür Kurucu Ortağı ve Baş Kavurucusu aynı zamanda 2017-2020 SCA Türkiye Demleme Şampiyonu Orkun Üstel ile 'Kahve Fiyatlarındaki Yükselişin Nedenlerini ve Etkilerini' konuşacağız.

Geri