• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve Kulübü'ne özel tıkanmayan 5 kutu 40'lı Hario filtre kağıdı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NoDRaC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bendeki güncel durum, aynı parametrelerle, aynı çekirdeklerle yaptığım demlemelerde bariz şekilde gövde düşüşü yaşıyorum. Asidite daha ön plana çıkıyor. Bu da yeni filtrelerin tutuculuğundan kaynaklanıyor.

Bendeki güncel durum, aynı parametrelerle, aynı çekirdeklerle yaptığım demlemelerde bariz şekilde gövde düşüşü yaşıyorum. Asidite daha ön plana çıkıyor. Bu da yeni filtrelerin tutuculuğundan kaynaklanıyor.

Demleme süresi nasıl Murat? Cafec'in 3 filtresini Togay ile denemiştim ve hepsinde demleme süresi aynıydı fakat fincandaki profil farklıydı.

Dediğin gibi bir durum varsa, tasarımda ya da üretimde kesinlikle değişiklik olmuş demektir.

Demleme süresi nasıl Murat? Cafec'in 3 filtresini Togay ile denemiştim ve hepsinde demleme süresi aynıydı fakat fincandaki profil farklıydı.

Dediğin gibi bir durum varsa, tasarımda ya da üretimde kesinlikle değişiklik olmuş demektir.
Leventciğim, 10 saniye civarında yavaşlamam var. Örneğin Gardelli La Cristalina’da 20/300, Comandante 21 klik ile bitişim hep 02:15 olurdu ama şu an 02:25-02:30’ların aşağısına inemiyorum.

Japon 100 luklerde filtrenin bir tarafı daha havaya kalkik o tarz bir sorun mu acaba?
Aynen belirttiğniiz şekilde oluyor. Hatta bu ilk partide ben hayatımda ilk defa 40lı filtrelerden almıştım ve drippera tam oturduğunu görünce dikkatimi çekmişti. Bence bu konuda Hario Türkiye’nin bir açıklama yapması gerekir çünkü nerdeyse 100 lü filtrelere göre 2 kat fiyata maloldu

Arkadaşlar elimde v60 01 filtresi var da; 02 modeli için kullansam bir sorun yaratır mı ? Tersi durumda sorun yaratmadığını okumuştum.

Arkadaşlar elimde v60 01 filtresi var da; 02 modeli için kullansam bir sorun yaratır mı ? Tersi durumda sorun yaratmadığını okumuştum.
Yanlış anlamadiysam V02 dripper a 01 filtre kullanmak istiyorsunuz. Ben kullanıyorum herhangi bir sorunla karşılaşmadım. İçine tam oturuyor.

Merhaba tekrar kampanya olacak mı @NoDRaC

Günaydın, bugün firma ile görüşürüm. Bu hafta 1Zpresso kampanyası planlanıyordu, belki önümüzdeki hafta olabilir.

@gergingörünüşlüadam
Mesajınızı görünürlükten kaldırdım. Telif hakkı olan içeriklerin paylaşımı yasak. Maalesef dava açılıyor.

Merhaba, kampanya kodu kullanılmıyor galiba ama Trendyolda daha uyguna var aynı filtre ?
O filtreler Hollanda üretimi hocam, Hario'nun en kötü filtresi. Demleme sürelerini ciddi anlamda uzatıyor. Japonya üretimi olanlarda kendi içinde ikiye ayrılıyor. Biri bol poşetli, diğeri kutulu olarak satılıyor. Kutulu olarak satılan demleme sürelerinin en hızlı olduğu filtreler diyebiliriz.

O filtreler Hollanda üretimi hocam, Hario'nun en kötü filtresi. Demleme sürelerini ciddi anlamda uzatıyor. Japonya üretimi olanlarda kendi içinde ikiye ayrılıyor. Biri bol poşetli, diğeri kutulu olarak satılıyor. Kutulu olarak satılan demleme sürelerinin en hızlı olduğu filtreler diyebiliriz.
Teşekkürler bilgilendirmeler için. Hiç öyle farklar olduğunu bilmiyordum.

Geri