• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satılık Kahve Kulübü Özel indirim - Yemisim.com

selam arkadaşlar ara sıra buradan paylaşıyorum. yine isteyen olursa diye "kahvekulubunet" koduyla %10 indirimden yararlanabilirsiniz. 120 TL üstü kargolar ücretsiz ayrıca. aklınıza takılan olursa özelden sorabilirsiniz. 250 grlık paketler ne yazık ki şu an elimizde yok ama isteyenler ekstra 500 grlık poşetler isterlerse pakete koyabilirz arkadaşlar. Ayrıca oksijen emici paketler atıyoruz ürünlere uzun ömürlü olması için, bu paketleri açtıktan sonra ağzını bir lastik veya başka bir şekilde kavanoza boşaltıp bu paketlerle daha uzun ömürlü kullanabilirsiniz. Bunlar ortamda oksijeni azaltarak ürünün ömrünü uzatmakta.

site: www.yemisim.com
Teşekkür ederiz indirim için. Verdik siparişi :)

Kod için tesekkurler

şimdiden afiyet olsun :)

Fıstık ezmesi sevdasına bir tane el blendri motoru yaktık :) hala gidip geliyorum alıp almama konusunda

Kahveye laf ediyoruz ama bir sene olmadan kuruyemiş fiyatlarıda epey artmış maalesef.

İlk mesajdaki fiyatlar 25-30 tl artmış. Ekonomik kötü gidiş için yazdım. Tartışma için değil :)

Fıstık ezmesi sevdasına bir tane el blendri motoru yaktık :) hala gidip geliyorum alıp almama konusunda

Kahveye laf ediyoruz ama bir sene olmadan kuruyemiş fiyatlarıda epey artmış maalesef.

İlk mesajdaki fiyatlar 25-30 tl artmış
ne yazık ki dolar ile endeksli bir çok üründen dolayı fiyatlarda artış var. :/ Antep fıstığıda rekolte son 10 yılın en iyi rekoltesi olmasına rağmen hızlı ihracat dolayısıyla fiyatlar pek düşmedi. yine de size verdiğim fiyatlara inanın 20 kg tek seferde nakit alanlara veriyorum arkadaşlar :) ekim sonuna kadar geçerli bu arada hediye çeki kodu.

İlk mesajdaki fiyatlar 25-30 tl artmış. Ekonomik kötü gidiş için yazdım. Tartışma için değil :)

Fıstık ezmesi evde üst düzey blender yoksa çok zor oluyor. En son buradan çiğ yer fıstığı alıp, kendim hafif kavurup yapmayı denedim bayağı başarısız oldum.
Ben fıstık ezmesinde bu ürünü başarılı buluyorum, akışkan bir kıvamı var. Şekersiz tercih ediyorsanız öneririm, tatlandırılmış versiyonlarında ise aşırı dandik bir vanilin tadı var kesinlikle önermem.

Bu arada bir önceki kampanyada kaju ve antep fıstığı da almıştım, bir çok markanın ürünü gibi aşırı yağlı ve tuzlu değildi, çok iyilerdi.(y)

Fıstık ezmesi evde üst düzey blender yoksa çok zor oluyor. En son buradan çiğ yer fıstığı alıp, kendim hafif kavurup yapmayı denedim bayağı başarısız oldum.
Ben fıstık ezmesinde bu ürünü başarılı buluyorum, akışkan bir kıvamı var. Şekersiz tercih ediyorsanız öneririm, tatlandırılmış versiyonlarında ise aşırı dandik bir vanilin tadı var kesinlikle önermem.

Bu arada bir önceki kampanyada kaju ve antep fıstığı da almıştım, bir çok markanın ürünü gibi aşırı yağlı ve tuzlu değildi, çok iyilerdi.(y)
bu linkteki şekersizmiydi hocam açıklamada felan belirtilmemiş

Merhaba,
İnidirm devam ediyor mu?

Merhaba bu ürün yalnızca kek tatlı vs.de kullanmak için mi yoksa tek başına tüketebilir mi? kavrulmuş mu?

marketlerden aldığımız ceviz içi kavrulmuş mu oluyordu onu da bilemedim gerçi

Merhaba bu ürün yalnızca kek tatlı vs.de kullanmak için mi yoksa tek başına tüketebilir mi? kavrulmuş mu?

marketlerden aldığımız ceviz içi kavrulmuş mu oluyordu onu da bilemedim gerçi

Ceviz içi kendi kendine kurumuyor mu? Badem, fındık, fıstık gibi kavrulduğunu hiç duymamıştım ben.

Geri