• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satılık Kahve Kulübü Özel indirim - Yemisim.com

Siirt bence Rio Minas kahvesi gibi arkadaşlar linçe hazırım :p Şaka bir yana Siirt gerçekten tuzlu yemesi kolay ve güzel ama Antep daha aromalı bir ürün kesinlikle. Evde beklemiş kavrulmuş fıstıklarda kesinlike 2-3 dakika tavada azcık tuz dökerek kavurup tekrar yemeyi deneyin derim.Kısık Ateşte tabi.

Tavada antep fıstığını ısıtıp çok yerim ama tuzla denememiştim.Isıtılmış fıstık ve yanına ayıptır demesi fiski lezzet bombası bence.
Bu arada 1 kg lık fıstık seçtiğimde fiyat değişmiyor yine 500 gr lık fiyatı gösteriyor?

Tavada antep fıstığını ısıtıp çok yerim ama tuzla denememiştim.Isıtılmış fıstık ve yanına ayıptır demesi fiski lezzet bombası bence.
Bu arada 1 kg lık fıstık seçtiğimde fiyat değişmiyor yine 500 gr lık fiyatı gösteriyor?
paketleme seçeneği olarak koyduğumuz bir seçenekti o 1kglık'da hepsi standart 500 Gr artık kaldırıyoruz çok kafa karıştırıyor haklısınız. :)

Çok övdün ben fıstığını canımız çekti. Satan var mıdır?

Fıstık yetişen bölgelerde bolca satılıyor, ama internetten satışı var mı yada farklı bölgelerde satılıyor mu bilmiyorum. Taze tüketilmesi gereken bir ürün. Bozulma vs çabuk gerçekleşiyor. Belki konu sahibi @kahveanalisti daha detaylı bilgi verebilir ve yardımcı olabilir.

"kahveciler" kodu hala aktiftir. Bu arada Boz Siparişleri bugün çıkacaktır. Ürün yeni geldiği ve yeni ayıklamalardan çıktığı için biraz gecikme oldu. Bazı arkadaşların siparişleri çoktan yola çıktı. Sadece Boz siparişinde üretim kalite standartları gereği gecikme yaşandı.

boz fıstık hangi pakette acaba? Kabuklu Antep 1.Kalite Menşei:Gaziantep olan mı?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Ben de şimdi sipariş geçeceğim. Bir soru/öneri;
Kuru meyveleri 1 kg’den daha düşük paketlemek mümkün müdür?

Yer fıstığı çok tazeydi.Boz fıstığı tatlı yapmak niyetine aldım ama ben avuç avuç götürüyorum.Ben memnun kaldım teşekkürler.

Kabuklu fıstığın 1.kalitesi yok mu? En son bi kuruyemişçiden aldım ve içi kum gibiydi direk attık..bu o türden değildir dimi ?
Birde kabuklu ceviz satışınız yok mu?

Kabuklu fıstığın 1.kalitesi yok mu? En son bi kuruyemişçiden aldım ve içi kum gibiydi direk attık..bu o türden değildir dimi ?
Birde kabuklu ceviz satışınız yok mu?
Stoklara eklendi 1.kalite 2.kaliteyi kaldırdık tamamen satıldı. Kabuklu cevizimiz yok ne yazık ki. Biz endüstriyel kuruyemiş firmasıyız. Ama ceviz seviyorsanız kelebek ceviz tavsiye edebilirim. Şili Cevizi kesinlikle yerli cevizden daha aromalı güzel bir ceviz.

selam arkadaşlar ara sıra buradan paylaşıyorum. yine isteyen olursa diye "kahvekulubunet" koduyla %10 indirimden yararlanabilirsiniz. 120 TL üstü kargolar ücretsiz ayrıca. aklınıza takılan olursa özelden sorabilirsiniz. 250 grlık paketler ne yazık ki şu an elimizde yok ama isteyenler ekstra 500 grlık poşetler isterlerse pakete koyabilirz arkadaşlar. Ayrıca oksijen emici paketler atıyoruz ürünlere uzun ömürlü olması için, bu paketleri açtıktan sonra ağzını bir lastik veya başka bir şekilde kavanoza boşaltıp bu paketlerle daha uzun ömürlü kullanabilirsiniz. Bunlar ortamda oksijeni azaltarak ürünün ömrünü uzatmakta.

site: www.yemisim.com

selam arkadaşlar ara sıra buradan paylaşıyorum. yine isteyen olursa diye "kahvekulubunet" koduyla %10 indirimden yararlanabilirsiniz. 120 TL üstü kargolar ücretsiz ayrıca. aklınıza takılan olursa özelden sorabilirsiniz. 250 grlık paketler ne yazık ki şu an elimizde yok ama isteyenler ekstra 500 grlık poşetler isterlerse pakete koyabilirz arkadaşlar. Ayrıca oksijen emici paketler atıyoruz ürünlere uzun ömürlü olması için, bu paketleri açtıktan sonra ağzını bir lastik veya başka bir şekilde kavanoza boşaltıp bu paketlerle daha uzun ömürlü kullanabilirsiniz. Bunlar ortamda oksijeni azaltarak ürünün ömrünü uzatmakta.

site: www.yemisim.com
Kodu bir denedim de, "Hediye çeki bulunamadı" hatası veriyor.

Geri