• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve Kulübü Maskotu ve Logo Değişimleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NoDRaC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
👨‍🚀
👍harika emeğinize sağlık....

Toprak aramıza hoşgeldinn:)

Çok güzel. Elinize sağlık

Logo çok şirin olmuş. İsim de öyle. 😊

Youtube logo

Ekli dosyalar

• kkyoutubelogo.jpg
    kkyoutubelogo.jpg
    159.8 KB · Görüntüleme: 147
Sonbaharın gelmesi ile birlikte logomuzu değiştirdik. Umarım Beğenirsiniz. Maskotumuzun tasarımcısı ve sonbahar temasını tasarlayan sevgili @Sensei teşekkür ederim. :)

Ekli dosyalar

• sonbahar.png
    sonbahar.png
    171.5 KB · Görüntüleme: 116
Havaların soğuması ve yeni yılın yaklaşması nedeni ile kahve kulübünün logosunu değiştirdik. Toprağı kışa uyumlu hale getirdik :)

Ekli dosyalar

• kkkis.jpg
    kkkis.jpg
    46.1 KB · Görüntüleme: 124
Bir de donmuş kahve çekirdekleri yağsa ne güzel olur 😍

Mart ayı ile birlikte bahar mevsiminin başlaması nedeni ile logomuzu değiştirmenin zamanı gelmişti. Instagramdan bir takipçimiz olan sevgili Günberk Gülderen'in fikri ile bu logo ortaya çıktı. Logoyu elimden geldiğince yapmaya çalıştım ama yine son dokunuşları ve Toprak maskotumuzu tasarlayan sevgili @Sensei yaptı :)

Umarım beğenirsiniz. Yapabilirsek mart ayı toplu alımında sticker olarak sizlere göndermek istiyoruz.

Tasarım konusunda fikirlerinizi her zaman bizimle paylaşabilirsiniz :)

Ekran Resmi 2021-02-28 21.49.54.png

Son düzenleme:
Mart ayı ile birlikte bahar mevsiminin başlaması nedeni ile logomuzu değiştirmenin zamanı gelmişti. Instagramdan bir takipçimiz olan sevgili Günberk Gülderen'in fikri ile bu logo ortaya çıktı. Logoyu elimden geldiğince yapmaya çalıştım ama yine son dokunuşları ve Toprak maskotumuzu tasarlayan sevgili @Sensei yaptı :)

Umarım beğenirsiniz. Yapabilirsek mart ayı toplu alımında sticker olarak sizlere göndermek istiyoruz.

Tasarım konusunda fikirlerinizi her zaman bizimle paylaşabilirsiniz :)

Ekli dosyayı görüntüle 9584
O zaman yaz mevsiminde Toprak'ı kadın olarak görelim 🥰

1 Haziran itibari ile uzak kaldığımız kafeler açılıyor. Yaklaşık 2.5 ay süren karanlık dönem nihayet bitiyor. Bizde bu yeni dönemi kutlamak ve covid19 un yarattığı depresif havadan bir nebze olsun uzaklaşmak için logomuzu değiştirmeye karar verdik. Logomuzda yine sevgili @Sensei Yasemin'in imzası var bir kez daha kendisine kulüp adına teşekkür ederim.

Bu yeni figürü çok beğendik ve kahve kulübünün maskotu olabileceğini düşündük. Yasemin çok güzel bir isim önerdi Toprak . Kahve için en kıymetli varlık. Sizin düşüncelerinizide merak ettik lütfen bu konunun altına yeni logo ve isim konusunda fikirlerinizi yazın.

Ekli dosyayı görüntüle 2665
Kesin mi açılıyoruz?

Bu logo umarım bir bana garip gelmiyordur.
Kovboy şerif ne alaka? 'Absürd' değil mi? Üstelik elinde cezve ile :unsure:

Son düzenleme:
Bu logo umarım bir bana garip gelmiyordur.
Kovboy şerif ne alaka? 'Absürd' değil mi? Üstelik elinde cezve ile :)

Evet eşimde benzer bir tepki vermişti. Ama bakarsanız kemerinde portafiltre ve tadım kaşığı var :) . Şiddeti simgeleyen (kişisel görüşüm) bir objeyi kahve ile birleştirerek eğlenceli bir hale geldiğini düşünüyorum. Kış logomuzda da paten yapan kahve çekirdeği vardı onada benzer yorum yapılabilir. Biraz da kişisel bakış açısı sanırım bardağın dolu veya boş tarafını görmek gibi.

Geri