• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve Kulübü Mart Ayı Toplu Kahve Alımı

Hangi paketi satın aldınız?

• 4x100gr satın aldım

Oy: 86 57.3%
  • 4x250gr satın aldım

Oy: 33 22.0%
  • 2 adet 4x100gr satın aldım

Oy: 14 9.3%
  • Kahvem çok bu ay alım yapmayacağım

Oy: 17 11.3%

• Kullanılan toplam oy
    150
4x100 aldım ben de. Tanıdığım her kahve severe söylüyorum. Almasalar bile haberleri oluyor.

Alışverişiniz tamamlanmıştır!
Sipariş No: bf3b3aed

Vatana millete hayırlı uğurlu olsun!

Çok özenli ve güzel bir paketleme olmuş. Kahveleri nasıl deneyince göreceğiz ama kayda değer bir işçilik olduğu aşikar. Sabırsızlıkla dinlenmelerini bekliyorum :)

Şuan da son durum nedir ne kadar alım olmuş?

Benim kahvelerim de ulaştı. 11 Mart kavurma tarihli görünüyor. Çok başarılı bir paketleme yapılmış. Bez çanta ve kartpostal sürprizi de hoşluk katmış. Dayanamayıp bir kahveyi denedim. Kavurma derecesi, homojenlik ve tat konusunda çok başarılı buldum. Birkaç gün geçip kahve oturduğunda çok daha lezzetli olacağını düşünüyorum. Diğer kahveler de bu şekilde çıkarsa müdavimleri olabilirim
Bu arada kahvekulübü ile ilgili detaylar da kulübe profesyonel bir hava vermiş. Emeği geçen herkese teşekkürler
Not:Resimdeki kahve ve ambalajları rastgele dizdim henüz hepsini denemediğim için tabii ki fikrim yok😊Ama tesadüfen denk getirirsem, "Kahvenin paketini açmadan hangi kahve olduğunu anlarım diye" acayip havam olur 😂

Ekli dosyalar

• 20200315_072059.jpg
    20200315_072059.jpg
    167.8 KB · Görüntüleme: 47
  • 20200315_072010.jpg
    20200315_072010.jpg
    169.5 KB · Görüntüleme: 51
  • 20200315_072156.jpg
    20200315_072156.jpg
    150.3 KB · Görüntüleme: 51
Bir tane 4x100 almıştım, bu gün bir tane daha 4x100 aldım. Yanlız siparişi oluştururken farkettim, kargo kısmında alıcı ödemeli yazıyor. Kargo dahil değilmiydi?

4x100 sipariş verdim. Bize bu imkanı sağlayan dostlara çok teşekkür ederim :)

Benim kahvelerim de ulaştı. 11 Mart kavurma tarihli görünüyor. Çok başarılı bir paketleme yapılmış. Bez çanta ve kartpostal sürprizi de hoşluk katmış. Dayanamayıp bir kahveyi denedim. Kavurma derecesi, homojenlik ve tat konusunda çok başarılı buldum. Birkaç gün geçip kahve oturduğunda çok daha lezzetli olacağını düşünüyorum. Diğer kahveler de bu şekilde çıkarsa müdavimleri olabilirim
Bu arada kahvekulübü ile ilgili detaylar da kulübe profesyonel bir hava vermiş. Emeği geçen herkese teşekkürler
Not:Resimdeki kahve ve ambalajları rastgele dizdim henüz hepsini denemediğim için tabii ki fikrim yok😊Ama tesadüfen denk getirirsem, "Kahvenin paketini açmadan hangi kahve olduğunu anlarım diye" acayip havam olur 😂

du cikartmalari 4*250ye koyuyorlar herhalde, bilsem 250 siparisi verirdim bu cikartma ivin sirf😁

Emekleriniz için teşekkür ederim. 4*100 gr aldım. Dayanamadım bir de 250 gr Chelelektu aldım.

Aa çıkartma yok mu 100 lu paketlerde 😲

Geri