EvetŞu an sepete iki paketten her hangi birini ekleyebiliyor musunuz?
Ben de paketler valfli mi diye merak ettim. Ona göre 2 tane 100 gr paket tercih edeceğim.1 kilo da ben aldım da bunları nasıl kör tadım yapacağız ya. O kadar kahveyi açtın mı bir de bunları vakumlaması, saklaması var![]()
Ben de paketler valfli mi diye merak ettim. Ona göre 2 tane 100 gr paket tercih edeceğim.
2x (4x100) alan arkadaşlara bi güzellik yapıp valfli poşetlere koysalar, 4x200 şeklinde, ne güzel olurSelamlar, siparişler yağıyor resmen. Çekirdekleri yetiştirebilmek için kavurmalar başladı. 100 gramlıkta valf yokmuş, 250 gramlıklarda mevcut. Bazı eksikliklerimiz olabilir arkadaşlar bana özelden yazarlar ise elimden geldiğince firma ile konusup yardımcı olmaya çalışacağım. Whatsapp üzerinden özelden de yazabilirsiniz.
bende 4x100 aldım valfsiz nasıl olucak iptal mi edelim siparişimizi ?Selamlar, siparişler yağıyor resmen. Çekirdekleri yetiştirebilmek için kavurmalar başladı. 100 gramlıkta valf yokmuş, 250 gramlıklarda mevcut. Bazı eksikliklerimiz olabilir arkadaşlar bana özelden yazarlar ise elimden geldiğince firma ile konusup yardımcı olmaya çalışacağım. Whatsapp üzerinden özelden de yazabilirsiniz.
2x (4x100) alan arkadaşlara bi güzellik yapıp valfli poşetlere koysalar, 4x200 şeklinde, ne güzel olur![]()
bende 4x100 aldım valfsiz nasıl olucak iptal mi edelim siparişimizi ?
elimde stok olmasa 1 kg sipariş ederim düşünmeden ama hem kulüple ortak paylaşımlarda bulunalım hemde güzel kahve içelim diye tadımlık paket almak istemiştim.Teşekkür ederim cevabınız için.Yani valfsiz olması kahve dinlendirildiği için her hangi bir sorun çıkarmayacaktır. Ben daha önce aldığımda valfsiz bir şişme ya da farklı bir sıkıntı olmamıştı.