• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve Kulübü Mart Ayı Toplu Kahve Alımı

Hangi paketi satın aldınız?

• 4x100gr satın aldım

Oy: 86 57.3%
  • 4x250gr satın aldım

Oy: 33 22.0%
  • 2 adet 4x100gr satın aldım

Oy: 14 9.3%
  • Kahvem çok bu ay alım yapmayacağım

Oy: 17 11.3%

• Kullanılan toplam oy
    150
4x250 Olarak bende satın aldım :)

40kg geçmişiz :)

Arkadaşlar eski paketlerinizi atmasaydınız keşke. Tekrar kullanılabilir değerli ürünler bunlar.

Ben de 4x100gr. verdim, teşekkürler herkese. 🙂🖐️

Alacağım... Dükkan Pazar günü açık değil mi!?

Coffeemamma bildiğim kadarı ile haftasonu çalışmıyor ve kafe yerine kavurma işletmesi olarak faaliyet gösteriyor. Ama satın alma linklerinin soruyorsanız pazar gece 23:59 a kadar açık kalıcak.

Şu an itibari ile toplam 46 kg sipariş verilmiş. Ben henüz sipariş vermedim :)

50 kg geçmemize çok az kaldı

4x100 de ben aldım,coffemamma'yı Seviyorum keşke benim olsa 😀😀

1 çuvala az kaldı yani. kahve çuvalları 60kg oluyor.

Ben 4x100 ile birlikte espresso seçeneklerini de sipariş ettim.
Sonraki alımlarda alternatif paketler oluşturup espresso seçeneğinin de göz önünde bulundurulmasını teklif ediyorum. Yöneticilere tekrar teşekkürler.

Ben maalesef bu ay alım yapmayacağım fakat El Salvador Finca Providencia çekirdeğini çok merak ettim. Normal satışa ne zaman çıkacak bilgisi olan var mı?

Coffeemamma bildiğim kadarı ile haftasonu çalışmıyor ve kafe yerine kavurma işletmesi olarak faaliyet gösteriyor. Ama satın alma linklerinin soruyorsanız pazar gece 23:59 a kadar açık kalıcak.
En son geçen sene gittiğimde kavurmahane içinde bar vardı ve sipariş üzerine istediğiniz kahveyi servis ediyorlardı. Küçük tatlı dolapları bile vardı, tıpkı küçük coffee shoplardaki gibi.

Görür görmez tadımlık 4x100 siparişimi verdim, çünkü elimde 2 farklı kavurucudan da kahve vardı. Anketi de doldurdum. Bu sipariş bana ayrı bir heyecan yaşattı. Farklı yerlerde olsakta hep birlikte tadım yapıyor olacağımız fikri çok hoş. Emeği geçenlere teşekkür ederim.

Siteye(coffeemamma) üye girişi yapamıyorum siteyi mi çökerttik yoksa sadece bende mi böyle

Geri