Ekli dosyayı görüntüle 4650
Kahveler aslında cumartesi geldi (İzmirliyim), ama yoğunluktan paylaşmaya bir türlü vakit olmadı.. Birkaç demleme de yaptım ve kahveler gerçekten muhteşem!
Yine harika bir etkinlik oldu. Alımda emeği geçen tüm Kahvekulübü üyelerine ve güzel kahveleri için Coffeerem ailesine teşekkürlerimi sunarım ☺
Selamlar,Ekli dosyayı görüntüle 4667
Ben de dağıtımı beklemeden gidip aldım kahvelerimi. Proje çıkmamasına üzüldüm, kısmetim kapalı anlaşılan. Alımda emeği geçen arkadaşlara bir kez daha teşekkürler ayrıca %10 indirim için de teşekkürler @hakanie![]()
Afiyet olsun bizim de favorimiz oldu bu çekirdek. Hafif bir geisha efekti gibiTürk kahvesi için çekirdek arayanlar hiç başka yere bakmasın![]()
Colombia La Isla Red Honey Enfes coffeerem @hakanie
Hocam hediyenin hesabı olmaz canınız sağ olsunSelamlar,
Aslında çok dikkat edildi tüm siparişlere ancak gözden kaçmış olabilir. İlk fırsatta yeni partiden gönderelim.
Umarım böyle bir fırsat olurHocam hediyenin hesabı olmaz canınız sağ olsunBaşka zaman elinizden deneriz inşallah
![]()
Çekirdek Olarak da alıcam mutlaka performansı çok üst düzey bir çekirdekAfiyet olsun bizim de favorimiz oldu bu çekirdek. Hafif bir geisha efekti gibi![]()
Daha çok var@hakanie üstad 10135 ve 10136 nolu siparişleri durumu nedir. Kargolanmayan sipariş kaldı mı y.içi kargodan bildirim gelmeyince sorayım dedim
Daha çok vargünde ortalama 100 civarı kargo hazırladık. Umarım yarın veya en geç Perşembe bitecek.
Hangi değirmende kaç klikte öğüttünüz acaba? Daha kahveler ulaşmadığı için deneyemiyorum.Türk kahvesi için çekirdek arayanlar hiç başka yere bakmasın![]()
![]()
Colombia La Isla Red Honey Enfes coffeerem @hakanie