• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve Kulübü Eylül Toplu Alımı - Coffeerem

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NoDRaC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bugün sumatrayı denedim. 26.5 gr kahve 450 ml su tm c2 20 klik. Son derece güzel bir kahve. Colombia ve Uganda'yı denemek için sabırsızlanıyorum. İçtiğim kahve sanki Sumatra değil de meyveli bir Amerika kahvesi gibi güzeldi.

#9799 siparişim hala işleniyor gözüküyor bir hata mı var?

Kahveler elime ulaştı teşekkür ediyorum, Rem project çıkmadı yetişemedik demekki nasip ☺️

Iyiyiz, çok iyi! Emeği geçenlere çok teşekkürler.

Ekli dosyalar

• 20200922_010018.jpg
    20200922_010018.jpg
    189.1 KB · Görüntüleme: 53
Sipi Falls kavrumu epey açık gibi geldi. Gövde ve asidite düşük. İçmek için henüz erken bence
Selamlar, sitede bulunan tarife göre demleyebilirsiniz. Kavrumlarımız omniroast olmadığı için bugüne kadar karşılaştığınız pek çok kahveye göre açık renkte gözükebilir. Nordic'ler kadar olmasa da onlara biraz yakınız.

• Like
Tepkiler: mmm
@hakanie hakan bey merhabalar, ben de rem projecte yetisiyim diye hizli hizli almistim uyelik acmayi unutmusum su an kargom nerde goremiyorum:D siparis numaram 9804 yardimci olabilir misiniz :cry:

@hakanie benim de işleniyorda kaldı 16 Eylülde sipariş vermiştim hala elime ulaşmadı. Ne zaman ulaşır acaba? Sipariş no: 10098

Hakan beyden aldığım bilgiye göre espresso'lu paketler bugün çıkacakmış.

Geri