• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve Kulübü Ekim Ayı Toplu Alımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vacu Vin'in buzluk performansı nasıl?
Performans olarak bir şey diyemeyeceğim, çünkü bu soruyu cevaplamak için buzlukta ve dışarıda bekletip karşılaştırmalı bir test yapmak gerekir.

Ben gayet memnunum. Benim için önemli olan vakumun tam oluşmaması sebebi ile çekirdek üzerinde nemden kaynaklı buzlanma vs olup olmamasıydı. Her çıkarttığımdan kontrol ediyorum, böyle bir problem gözlemlemedim şimdiye kadar. Düşünmeden fazla çekirdeği buzluğa atıyorum. Çıkartıncada en az 4-5 saat terleme olmasın diye vakumu bozmuyorum.

bende oyumu kullandım. yeni alım için bekliyoruz.

teşekkürler emeği geçenlere

Performans olarak bir şey diyemeyeceğim, çünkü bu soruyu cevaplamak için buzlukta ve dışarıda bekletip karşılaştırmalı bir test yapmak gerekir.

Ben gayet memnunum. Benim için önemli olan vakumun tam oluşmaması sebebi ile çekirdek üzerinde nemden kaynaklı buzlanma vs olup olmamasıydı. Her çıkarttığımdan kontrol ediyorum, böyle bir problem gözlemlemedim şimdiye kadar. Düşünmeden fazla çekirdeği buzluğa atıyorum. Çıkartıncada en az 4-5 saat terleme olmasın diye vakumu bozmuyorum.
Buzluktan çıkardıktan sonra hemen açınca terleme mi yapıyor?

açıkcası ben düzenli olarak Null dan hep kahve tüketiyorum. Kahvelerini hem güzel seçiyorlar hemde kavurmalarını çok beğeniyorum. benim de oyum Null'a.

At origin 🤛🏽

@mvscoffee bence alım miktarını alıcıya bırakın ya da 2 opsiyon olsun az almak isteyenler ve normal almak isteyenler için. herkes yurt dışı alımına katılmadı çünkü ve stoğu olmayanlar da mevcut :)
alım miktarını ne biz nede siz güzel üyelerimiz belirliyorsunuz kahve firması bize önceki ayların ortalama değerini sunuyor onlarda bizde şuanlık öyle bi opsiyon yok şöyle bi bundle hazırlayalım diyorlar yada bizler biraz pazarlık ile ortayı buluyoruz ama biz burada görev olarak anket hazırlanamsı, anket sonuçlarının incelenmesi sonucu açıklama, firma ile iletişim, firmanın teklifini sunma üzerine hareket ediyoruz :)

Arkadaşlar selam, Bu gece 00:00 saatlerinde anket kapanıcaktır. Anket kapanmadan önce oylarımızı kullanalım ve lütfen aman ne olur kahve alıyoruz diyip oylamaya katılmamaksız yapmayalım zaten ankete katılım ne olursa olsun bizler hatalı forum nicki, e posta, isim yada varolmayan kişileri eliyoruz. Sevdiğiniz kahvecinin bu oylamaya etkisi baya yüksektir o yüzden çekinmeden oy kullanınız.

00:00 ANKET KAPANIP PAZAR GÜNÜ ÖĞLEN 14:00 SONRASI GRAFİKSEL OLARAK 1. FİRMAMIZ AÇIKLANACAKTIR. HER AY YAPTIĞIMIZ GİBİ 2. VE 3. GELEN FİRMALARI MERAK EDEN ARKADAŞLAR BU AYDA MERAK ETMEYE DEVAM EDEBİLİR SADECE KAZANAN FİRMAYI AÇIKLIYORUZ. HERKESE İYİ HAFTA SONLARI :)

Merakla bekliyorum sonucu. Eğer merak ettiğim bir kavurucu olmazsa yurtdışı kahve alımından alım yapacağım :)

hemen her ay olduğu gibi bu ay da Null'a kullandım oyumu.

o ay bu ay mı yoksa..:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri