DaunterM
Arkadaşlar cidden mi ya?
- Konum
- Yalova-Bursa
- İsim
- Mustafa Yıldıran
bir dakika, bir şey deneyeceğim
arkadaşlar cidden mi ya?
bir dakika, bir şey deneyeceğim
arkadaşlar cidden mi ya?
Kahvede de vardı aynısı birinde 300 birinde 500 birinde 800Pandemi ile başlayan, önü bir türlü kesilemeyen tüm piyasada abartılı fiyat politikası olduğunu düşünüyorum. Ayni tavuk şişi zincir magazada 110 tlye yerken, baska bir yerde daha iyisini 80 tl ye yiyebiliyorum. Benim çevremde pandemi sonrası, kepenk kapatan esnaf hiç olmadı, tek gözlemlediğim zengin oluşları![]()
Veremedim. Başaramadım. Kendime aldım uyar mı? Satam mı?Başlığımı geri ver admin. Vallahi avukatlığına bakmam dava ederim.
Meslekte haline gülerler.
20 gram dark kavrum kahveye bırakırımKaça bırakırsın?
tavuk olayına cidden benim de canım sıkkın, devasa farklar var gerçekten de. Kahve konusunda şöyle birşey oldu bu arada;Pandemi ile başlayan, önü bir türlü kesilemeyen tüm piyasada abartılı fiyat politikası olduğunu düşünüyorum. Ayni tavuk şişi zincir magazada 110 tlye yerken, baska bir yerde daha iyisini 80 tl ye yiyebiliyorum. Benim çevremde pandemi sonrası, kepenk kapatan esnaf hiç olmadı, tek gözlemlediğim zengin oluşları![]()
True story@zebercet çıldırıyor şu an bu teklif niye bana gelmedi diye, zira kendisi aynı ayçiçeği çekirdeğinde olduğu gibi kahve çekirdeğini de çitlemeyi seviyor.
Tavuk özelinde, eski bir kasap çocuğu olmam sebebiyle, gecen gün aile kasabimizla gorusmemde, markette tavukcu gelir spot adi altında bircok marka tavugu ucuza verir, skt sine kadar satar tavuğu. Bize her gün sabah taze gelir, ertesi gün 1 önceki gün kalanlar iade olur demişti. Airfreyde kanat hastası olduğum için kasaptaki gibi jumbo kanatlar markette ayni marka bile olsa hicbir zaman denk gelmedim. Tabi kasaptaki ürün kg da 30-40 tl daha fazlaHer şey çok pahalı artık YETER. Yeter diyoğruzzz yeteğğr.
Tavuk meselesi sadece dükkan özelinde değil günlük olarak tüm marketlerde tavuk fiyatlarının değişmesinden bıktım. 180-200 liraya satılırken birden bire 120-130 liraya aynı markayı görüyorum. Ciddi ciddi bu tavuk ve yumurta lobisi inanılmaz. ARKADAŞLAR HİNDİ TAVUKTAN NASIL UCUZ OLABİLİR MESELA? Bu tartışmanın detaylarını tavukkulubu.net adresinde detaylıca yazdım.
Kahve özelinde de şöyle düşünüyorum 15-20 dolarlık kahveleri hesaplarken baskılanan kurdan ziyade gerçek kura göre fiyatlandırma yapılmasına kızamıyorum açıkçası. Bir de böyle acaba azaldı mı kahve satışı bir takım kavurucular bununla ilgili bilgi verse çok güzel olur. Ekonomi kötüleştikçe ne oluyor bu kahve işi merak ediyorum.
True story
Kahveye para vermeyelim birbirimizi sevelim.
Dündar bey nerdesiniz (bir takım küfürler), insan bir ses eder.Her şey çok pahalı artık YETER. Yeter diyoğruzzz yeteğğr.
Beyefendi açar mısınız kapıyı?Dündar bey nerdesiniz (bir takım küfürler), insan bir ses eder.
Tamam da burası neresi?Silinen mesajlar, taşınan başlıklar fln derken iki ileri bir geri yapa yapa olayı çözdüm. Benim gibi sabah uyanıp ne olduğunu anlamayan arkadaşlar için özet geçiyorum.
1-Niji başlığında indirim istenir
2-Niji "tatildeydik, hele bi dönelim ayarlarız bir şeyler" der
3-Günlük kahve tüketimi üzerine bir takım sohbetler
4-Bir arkadaş henüz yapılmamış indirim üzerinden Niji fiyat politikasını eleştirir
5-Başka arkadaşlar o arkadaşı eleştirir
6- @zebercet bey yeni başlık açar
7- @DaunterM bey yanına aldığı bazı mesajlarla birlikte bu başlığa ön sıradan kaynak yapar
8-Silinen mesajlar, üslup tartışmaları, forum kuralları, günlük hayata dair bazı çıkarımlar vs
9- @silinmiş kullanıcı basketbola geri dönen MJ misali son bir mesaj yazıp emekli hayatına geri döner
10-Hayat pahalılığı üzerine bir takım sohbetler
11-Şu an buradasınız![]()
Her şey çok pahalı artık YETER. Yeter diyoğruzzz yeteğğr.