• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve Kulübü 1.Yıl Dönümü Toplu Alımı Coffea Circulor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NoDRaC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yeni yurtdışı alımlarımız olacak mı?

DHLden aradılar . kahve için gümrük 70 euro beyanname gerçekçi bulmamış ek belge istemiş. Gümrük kıllık yapıyor. Acaba bu ürün vs ile ilgili şikayet edeceğim diyenler vardı. onlar bir etkisi olmuş mudur ? ürün toplam ödeme 125 euro ama içinde kargo masrafıda vardı

DHLden aradılar . kahve için gümrük 70 euro beyanname gerçekçi bulmamış ek belge istemiş. Gümrük kıllık yapıyor. Acaba bu ürün vs ile ilgili şikayet edeceğim diyenler vardı. onlar bir etkisi olmuş mudur ? ürün toplam ödeme 125 euro ama içinde kargo masrafıda vardı
Kargoda kayıp falan mı olmuştu iki sene geçmiş üstünden?

Bana soruyorsanız ben şikayet etmedim.

Bu tarz durumlar daha öncede yaşandı, gümrük eğer gerçekçi bulmazsa, amiyane tabiriyle kıllanırsa var olan vergilendirmeye %20ceza uygulayarak yansıtıyor diye biliyorum.
Birde şöyle düşünün, Ivica bey, duygu durumundan mütevellit hangi kargoya ne kadar fiyat yazdığını dahi hatırlamıyor olabilir. Düşünün aynı paketten son 1 hafta içerisinde en az 20 giriş oldu ve hepsi farklı tutarlarda.
Gümrük memuru olsanız nasıl düşünürsünüz?

Birde şikayet noktasına gelirsek. Ivica beyfendi besbelli okuyor forumları. Ben merak ediyorum, bunca olaya rağmen ''aman sizede iyilik yaramıyor'' diyip. Gene düşmanca tavırlarıyla gerçek meblağları yazacak mı, yazmayacak mı
Merakla bekliyorum.

Olması gereken konu kapatıldığı için buraya yazayım. 1 günde DHL İstanbul'a getirdi ürünü fakat gümrük hizmetleri ile konuşmamda gümrük işlemleri artık daha uzun sürüyor. Çünkü 150 euro sınırı getirildiğinden beri düşük tutar gösterme oranları çok artmış. Ben ne ödediysem onun ekran görüntüsünü ilettim. Valla Ivica düşük gösterdiyse ne olacak hep birlikte göreceğiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri