Null, Gardelli, M&J's olmak üzere farklı çekirdeklerde denedim. açıkçası iyi sonuçlar almadım.Ivica'nin 1:1:1 recetesini başka firmalarin kahvelerinde deneyeniniz oldu mu? Olduysa nasıl sonuç aldınız?
ben de buzdağı su kullanarak null'la deneyip pek memnun kalmadım.Ivica'nin 1:1:1 recetesini başka firmalarin kahvelerinde deneyeniniz oldu mu? Olduysa nasıl sonuç aldınız?
Hocam bizim kahve de ordaydı, oraya gelmesinin üzerinden 5 gün geçip de hala ses seda olmayınca gittim ben de. Kapıda covid19 dan dolayı geçici süreyle kapatılmıştır yazıyordu. Mubtemelen birisi yakalandığından bi süre kapatacaklar subeyi diye düşünmüştüm ve insallah bayatlamaz diyerek eve dönmüştüm. Hatta kahve alacaktım bittiği için ama trafikten üşenip almadım, iyi ki de almamışım ertesi gün geldi. Bir şekilde hallediyolar sanırım sizinki de belli olmaz ama ben yine yakın zamanda gelmesinin mümkün olduğunu söylemiş olayım.Merhaba
Henüz kargosu gelmeyip de '' Çağlayan kargo dağıtım merkez müdürlüğünde '' bekleyen varsa bilgilendirme yapayım. Kargo gelmeyince elden teslim almak için dağıtım merkezine gittim ama durum çalışanların deyimiyle ' sistem iflas etmiş ' durumda. Virüs nedeniyle eleman sayısı çok azalmış ve her gün çıkan yeni pozitif vakaları nedeniyle takviye çalışan gelmesine rağmen devamlı eleman eksikliği varmış. 2 kez gitmeme ve paketi aramalarına rağmen paketi bulup teslim edemediler. Sadece benim değil kargosunu almaya gelen kimsenin paketi bulunup teslim edilemiyor ki o kargo yığınlarının arasından paket bulmak imkansız. Çünkü gelen paketler rastgele kamyondan indirilip içeri yığılıyor. Sabah dağıtıma çıkanlar aradan gelişi güzel seçip belli sayıda paket alıp dağıtıma çıkıyorlar. O sırada gelen yeni kargolar da rastgele eskilerin üstüne yanına atılıyor. Yani paketinizin daha önce oraya gelmiş olması daha önce dağıtıma çıkacak anlamına gelmiyor. Tamamen şans 2 günde de dağıtıma çıkar 15 günde de çünkü çalışanların söylediği 15 gün önce gelen kargo var içerde. Bu arada söylediklerim çalışanların beyanı ve bizzat şahit oldum. Yani paketin elinize ulaşması için baya şanslı olmak gerek. Birde içerde sosyal mesafe ve maske olayı yok gibi birşey, giderseniz dikkati elden bırakmayın.
Muhtemelen gelir diye düşünüyorum ama zaman olarak belirsiz yani rastlarda bizim kutu denk gelirse bi dağıtıcı çıkarır umarımHocam bizim kahve de ordaydı, oraya gelmesinin üzerinden 5 gün geçip de hala ses seda olmayınca gittim ben de. Kapıda covid19 dan dolayı geçici süreyle kapatılmıştır yazıyordu. Mubtemelen birisi yakalandığından bi süre kapatacaklar subeyi diye düşünmüştüm ve insallah bayatlamaz diyerek eve dönmüştüm. Hatta kahve alacaktım bittiği için ama trafikten üşenip almadım, iyi ki de almamışım ertesi gün geldi. Bir şekilde hallediyolar sanırım sizinki de belli olmaz ama ben yine yakın zamanda gelmesinin mümkün olduğunu söylemiş olayım.
28kliki referans alabilirsiniz1:1:1 reçetesi için CMD kaç klik tercih ediyorsunuz?
Bu önceki aklımdan ama benzer kutuda geliyor. Tahmini 30x40x5 boyutlarındaMerhaba
Gelen paket direk karton kutuda mı geliyor yoksa herhangi bir poşet varmı üstünde. Kargosu gelen arkadaşlar cevaplarsa sevinirim ona göre artık kendim göz gerdircem kargo dağıtım merkezinde kargolara kolaylık olması açısından soruyorum. İş başa düştü![]()
Teşekkür ederimBu önceki aklımdan ama benzer kutuda geliyor. Tahmini 30x40x5 boyutlarında
Elgonu 7 gr girdi 22 gr çıktı olarak denedim. Cmd Red clix 12. çentikte... Tadını çok beğendim ama hafif bir kekremsi kuruluk bıraktı aftertaste de. Sanırım maksimum 20 gr çıktı almalıydım 7 gr kahve için.Filtre set ile espresso deneyenler var mı?![]()
Elgonu 7 gr girdi 22 gr çıktı olarak denedim. Cmd Red clix 12. çentikte... Tadını çok beğendim ama hafif bir kekremsi kuruluk bıraktı aftertaste de. Sanırım maksimum 20 gr çıktı almalıydım 7 gr kahve için.