• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve Kulübü 1.Yıl Dönümü Toplu Alımı Coffea Circulor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NoDRaC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tarifi tekrar yazar mısınız? Mesajların arasında kaynadı o da, hatta başa falan tuttursak hoş olur.:)

Birkaç gün önce paketler elime geçti. Evde olmadığımdan paketi teslim alan arkadaşım 16.5 TL vergi ödemiş.

Sanırım ben şanslı güruhtan oluyorum...

Merhaba
Henüz kargosu gelmeyip de '' Çağlayan kargo dağıtım merkez müdürlüğünde '' bekleyen varsa bilgilendirme yapayım. Kargo gelmeyince elden teslim almak için dağıtım merkezine gittim ama durum çalışanların deyimiyle ' sistem iflas etmiş ' durumda. Virüs nedeniyle eleman sayısı çok azalmış ve her gün çıkan yeni pozitif vakaları nedeniyle takviye çalışan gelmesine rağmen devamlı eleman eksikliği varmış. 2 kez gitmeme ve paketi aramalarına rağmen paketi bulup teslim edemediler. Sadece benim değil kargosunu almaya gelen kimsenin paketi bulunup teslim edilemiyor ki o kargo yığınlarının arasından paket bulmak imkansız. Çünkü gelen paketler rastgele kamyondan indirilip içeri yığılıyor. Sabah dağıtıma çıkanlar aradan gelişi güzel seçip belli sayıda paket alıp dağıtıma çıkıyorlar. O sırada gelen yeni kargolar da rastgele eskilerin üstüne yanına atılıyor. Yani paketinizin daha önce oraya gelmiş olması daha önce dağıtıma çıkacak anlamına gelmiyor. Tamamen şans 2 günde de dağıtıma çıkar 15 günde de çünkü çalışanların söylediği 15 gün önce gelen kargo var içerde. Bu arada söylediklerim çalışanların beyanı ve bizzat şahit oldum. Yani paketin elinize ulaşması için baya şanslı olmak gerek. Birde içerde sosyal mesafe ve maske olayı yok gibi birşey, giderseniz dikkati elden bırakmayın.

Ekli dosyalar

• KAHH.JPG
    KAHH.JPG
    27.1 KB · Görüntüleme: 41
Merhaba
Henüz kargosu gelmeyip de '' Çağlayan kargo dağıtım merkez müdürlüğünde '' bekleyen varsa bilgilendirme yapayım. Kargo gelmeyince elden teslim almak için dağıtım merkezine gittim ama durum çalışanların deyimiyle ' sistem iflas etmiş ' durumda. Virüs nedeniyle eleman sayısı çok azalmış ve her gün çıkan yeni pozitif vakaları nedeniyle takviye çalışan gelmesine rağmen devamlı eleman eksikliği varmış. 2 kez gitmeme ve paketi aramalarına rağmen paketi bulup teslim edemediler. Sadece benim değil kargosunu almaya gelen kimsenin paketi bulunup teslim edilemiyor ki o kargo yığınlarının arasından paket bulmak imkansız. Çünkü gelen paketler rastgele kamyondan indirilip içeri yığılıyor. Sabah dağıtıma çıkanlar aradan gelişi güzel seçip belli sayıda paket alıp dağıtıma çıkıyorlar. O sırada gelen yeni kargolar da rastgele eskilerin üstüne yanına atılıyor. Yani paketinizin daha önce oraya gelmiş olması daha önce dağıtıma çıkacak anlamına gelmiyor. Tamamen şans 2 günde de dağıtıma çıkar 15 günde de çünkü çalışanların söylediği 15 gün önce gelen kargo var içerde. Bu arada söylediklerim çalışanların beyanı ve bizzat şahit oldum. Yani paketin elinize ulaşması için baya şanslı olmak gerek. Birde içerde sosyal mesafe ve maske olayı yok gibi birşey, giderseniz dikkati elden bırakmayın.
Hocam bizim kahve de ordaydı, oraya gelmesinin üzerinden 5 gün geçip de hala ses seda olmayınca gittim ben de. Kapıda covid19 dan dolayı geçici süreyle kapatılmıştır yazıyordu. Mubtemelen birisi yakalandığından bi süre kapatacaklar subeyi diye düşünmüştüm ve insallah bayatlamaz diyerek eve dönmüştüm. Hatta kahve alacaktım bittiği için ama trafikten üşenip almadım, iyi ki de almamışım ertesi gün geldi. Bir şekilde hallediyolar sanırım sizinki de belli olmaz ama ben yine yakın zamanda gelmesinin mümkün olduğunu söylemiş olayım.

Az önce Uganda yla Nicaragua yı elimle ayıkladım vebaşka arkadaşlarda da olduğu gibi Uganda'da yabancı madde buldum bir tane. Baya taş gibi duruyordu ancak ezince parçalandı toprak gibi suya tutup elimde çevirince de yavaş yavaş gitti ancak yine sertti ve oldukça taş gibi görünüyordu. Yani onun yerine bir taş olsaydı yine gözden kaçardı muhtemelen. Bunun yanında tadını oldukça beğenmiş olmama rağmen çok kusurlu duran çekirdekleri vardı, mümkün olduğu kadar sadece abartılı duranları ayıklasam da azımsanmayacak ölçüde çıkardım. Tavsiyem baska arkadaşların da belirtmiş olduğu gibi özellikle Uganda olmak üzere kahvelerinizi ayıklayın, bu kadar güzel lezzette olan kahvelerde böyle sıkıntılar keşke olmasaydı ancak gerçekten çok keyif aldım. Emeği geçen herkese teşekkürler.

Hocam bizim kahve de ordaydı, oraya gelmesinin üzerinden 5 gün geçip de hala ses seda olmayınca gittim ben de. Kapıda covid19 dan dolayı geçici süreyle kapatılmıştır yazıyordu. Mubtemelen birisi yakalandığından bi süre kapatacaklar subeyi diye düşünmüştüm ve insallah bayatlamaz diyerek eve dönmüştüm. Hatta kahve alacaktım bittiği için ama trafikten üşenip almadım, iyi ki de almamışım ertesi gün geldi. Bir şekilde hallediyolar sanırım sizinki de belli olmaz ama ben yine yakın zamanda gelmesinin mümkün olduğunu söylemiş olayım.
Muhtemelen gelir diye düşünüyorum ama zaman olarak belirsiz yani rastlarda bizim kutu denk gelirse bi dağıtıcı çıkarır umarım:) muhtemelen aynı yerden bahsediyoruz topkapıda ama baya büyük bi yer şube tarzı değilde daha büyük bi alan dağıtım merkezi. Covid olanları eve gönderince çalışan sayısı azalmış, çalışanlar iyi niyetle ilgileniyor ama bi yere kadar yetişebiliyorlar.

3 kahveyide denedim hepsi çok gövdesiz geldi bana uludağ premium ve sırma su kullandım comandante ile 23-24-28 klikleri denedim. Demlerken 20/300 1:1:1 ve 18/270 50-170-270 şeklinde demledim süreler ortalama 2.50 hepsi orjinal plastik v60 ve 40lı filtreyle. Açıkçası Geisha oldukça kompleks ama hepsi çok çok gövdesiz uganda sıcak su gibi oldu bi seferinde bi tık hayal kırıklığına uğramadım değil. Aeropress ve kalitayla da deneme yapacağım yakında umarım sizler daha çok keyif almışsınızdır bu alımdan.

Merhaba
Gelen paket direk karton kutuda mı geliyor yoksa herhangi bir poşet varmı üstünde. Kargosu gelen arkadaşlar cevaplarsa sevinirim ona göre artık kendim göz gerdircem kargo dağıtım merkezinde kargolara kolaylık olması açısından soruyorum. İş başa düştü😎

Merhaba
Gelen paket direk karton kutuda mı geliyor yoksa herhangi bir poşet varmı üstünde. Kargosu gelen arkadaşlar cevaplarsa sevinirim ona göre artık kendim göz gerdircem kargo dağıtım merkezinde kargolara kolaylık olması açısından soruyorum. İş başa düştü😎
Bu önceki aklımdan ama benzer kutuda geliyor. Tahmini 30x40x5 boyutlarında

Ekli dosyalar

• IMG_20201010_125728.jpg
    IMG_20201010_125728.jpg
    101.2 KB · Görüntüleme: 52
Filtre set ile espresso deneyenler var mı? :)

Filtre set ile espresso deneyenler var mı? :)
Elgonu 7 gr girdi 22 gr çıktı olarak denedim. Cmd Red clix 12. çentikte... Tadını çok beğendim ama hafif bir kekremsi kuruluk bıraktı aftertaste de. Sanırım maksimum 20 gr çıktı almalıydım 7 gr kahve için.

Elgonu 7 gr girdi 22 gr çıktı olarak denedim. Cmd Red clix 12. çentikte... Tadını çok beğendim ama hafif bir kekremsi kuruluk bıraktı aftertaste de. Sanırım maksimum 20 gr çıktı almalıydım 7 gr kahve için.

Espresso makinesi nedir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri