• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Ekim ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Coffee Department seçildi. Bu konudan Ekim ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve Kulübü 1.Yıl Dönümü Toplu Alımı Coffea Circulor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NoDRaC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizimki de 34.72₺ @selamet ile aldığımız paket. Umarım diğer arkadaşlarımızın da en kısa sürede çözülür bu sorunu. Teşekkürler.

(Inb) -/ - Turkey
06/11/2020 - 06:56:03 Gonderi gumrukten çıktı (Gelen) Return item from customs (Inb)

Geri gitmiyor değil mi vergi de gözükmüyor :(

(Inb) -/ - Turkey
06/11/2020 - 06:56:03 Gonderi gumrukten çıktı (Gelen) Return item from customs (Inb)

Geri gitmiyor değil mi vergi de gözükmüyor :(

Sıkıntı yok görünüyor. Gümrük ücreti ne kadar çıktı

Paketin arkasında 50-100 arası ppm değerlerinde su mu tavsiye ediliyor? Yanılmıyorsam bu sayfada uludağ premiumun iyi sonuç verdiği söylenmişti.

Paketin arkasında 50-100 arası ppm değerlerinde su mu tavsiye ediliyor? Yanılmıyorsam bu sayfada uludağ premiumun iyi sonuç verdiği söylenmişti.

Bana şöyle bir mail gelmişti birkaç ay evvel kahvelerini aldığımda:

In the mean time, kindly check if you have access to low mineral water. I would strongly suggest using water with a very low TDS, below 25 if possible. Desirable range is 10-20.

...

Look for water values as close to these as possible:

Calcium: 0.9 mg/l
Na: 1.7 mg/l
SiO2 1.4 mg/l
K 0.3 mg/l
Magnesium 0.2 mg/l
Sulfate <7.0 mg/l
Chlorid 2.5 mg/l
Nitrate 0.1 mg/l
Fluoride < 0.1 mg/l
pH 6.2

This is of course not necessary. Please use your own water and values if you prefer.

Paketin arkasında yazanlara şu anda bakamıyorum.

Son düzenleme:
Bana şöyle bir mail gelmişti birkaç ay evvel kahvelerini aldığımda:

"In the mean time, kindly check if you have access to low mineral water. I would strongly suggest using water with a very low TDS, below 25 if possible. Desirable range is 10-20.

...

Look for water values as close to these as possible:

Calcium: 0.9 mg/l
Na: 1.7 mg/l
SiO2 1.4 mg/l
K 0.3 mg/l
Magnesium 0.2 mg/l
Sulfate <7.0 mg/l
Chlorid 2.5 mg/l
Nitrate 0.1 mg/l
Fluoride < 0.1 mg/l
pH 6.2

This is of course not necessary. Please use your own water and values if you prefer."

Paketin arkasında yazanlara şu anda bakamıyorum.
Bu kadar düşük tds’e sahip hangi su markası var ?

Arkadaşlar pH dğerinin yanında TDS ve minarel değerlerine de dikkat edin. Ivica'nın önerdiği su çok çok düşük minarelli ve bunun sebebini mailde açıklamış. Kavurma stilini bu suya uygun olacak şekilde yapmış, o yüzden normalde güzel sonuç alınamayacak KİPA gibi düşük tds'li bir sudan iyi sonuçlar alınabilir. Denemek lazım açıkçasıç

Kapıma gelen memur arkadaş 236.75TL vergi çıktığını söyledi. İtiraz edip sonuç alabilen oldu mu?
Dün forumda bir arkadaşın yazdığı yazıya istinaden gümrüğe mail attım. Bugün gelen kahveleri de teslim almadım. gümrük itirazı açtığımızı söyledim. Gelen kuryeler konuyu bilmiyorlar. Araçsız kuryeymiş tüm gün taşıyacağım falan diye duygu yaptırdı ama teslim almamam gerekiyor dedim. Kargo takipten durumu takip edeceğim artık.

Arkadaşlar geshayı denedim molentte 25 gr için 39 klik yapmama rapmen sona doğru hafif tıkandı 3.03 gibi bir sürede bitti. 43 klik daha ideal sanırım. Süre uzamasına ragmen aromalar belirgindi. Kokuda da tadda da gerçekten güzel. Benim seçebildiğim baskın bergamot, portakal papatya çayı şeftali oldu aromalar natural olmasına karşın net seçilebiliyo. Ben tdsi önerilenden daha yüksek su kullandım diye süre uzaması dengeli fincan lehine olmuş gibi geldi. Deneme şansı bulan herkese afiyet olsun.20201106_174120.jpg
20201106_174547.jpg

Son düzenleme:
Arkadaşlar geshayı denedim molentte 25 gr için 39 klik yapmama rapmen sona doğru hafif tıkandı 3.03 gibi bir sürede bitti. 43 klik daha ideal sanırım. Süre uzamasına ragmen aromalar belirgindi. Kokuda da tadda da gerçekten güzel. Benim seçebildiğim baskın bergamot, portakal papatya çayı şeftali oldu aromalar natural olmasına karşın net seçilebiliyo. Ben tdsi önerilenden daha yüksek su kullandım diye süre uzaması dengeli fincan lehine olmuş gibi geldi. Deneme şansı bulan herkese afiyet olsun.Ekli dosyayı görüntüle 5799
Ekli dosyayı görüntüle 5798
Hangi suyu kullandığınızı öğrenebilir miyim?

04.11 de gümrüğe giren ürün 06.11 19.40 itibari ile gümrükten çıktı. Sipariş no 1251 Vergi ise 36 TL çıktı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri