• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve için termos önerisi

Poseidon

Yeni Üye
İsim
İsim

Kahveyi genel olarak v60 ve cold brew olarak demliyorum ve dışarda, seyahatlerde genel olarak yanımda götürüyorum
hali hazırda bir contigo termosum var ama uzun süre oldu v60 ta bardakta içtiğimden çok farklı bir tad veriyor.
Evet termos sonuçta ve metal aynı hissiyatı vermeyecektşr ama min. kayıpla yeni bir termosa geçmek istiyorum

forumlarda baya bir araştırma yaptım az çok hakimim, güncel son zamanlarda yeni çıkan modeller olmuştur, kullanıcı deneyimleri daha çok beklentim

bu sebeple aşağıdaki benim için önemli olan noktaları göz önğmdey bulundurarak, tecrübelerinizle termos önerilerinizi paylaşabişirseniz çok sevinirim

-Tada min. etki etmesi, keşke hiç etmese
-Uzun süre sıcak/soğuk tutması
-Damlatma yapmaması

Fellow carter move mug

Benim fellow deneyimim pek hoş olmadı. Koku yaptığı için ben kullanamadım. Bu konuda şikayeti olanlar da oldukça fazla, forumda araştırırsanız görebilirsiniz. Önerilen birkaç termos daha var, forumda ilgili konulara göz atmanızda fayda var bence.

parasının hakkı mıdır değil ancak fellow carter mug dan memnunum neden memnunum içme konforunu ve temizliğini seviyorum kahve tadına etkisi minimum . uzun süre sıcak kalan kahve için zojirushi veya aynı kasa Thermos markası da var. ancak bu yapıyı ( zojirushi klasik olan model) kahve içerken hiç konforlu bulmuyorum kahve aşırı sıcak kalıyor ve temizliği zor.

Geri