• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satıldı Kahve Değirmeni Flat Burr (60 mm)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan aslan007
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ürünün Fiyatı
6000

aslan007

Barista
İsim
Ali
Daha fazla  
İsim
Ali
Espresso Makinesi
Gemilai Crm3605
Değirmen
1zpresso Je Plus
Ekipmanlar
Plastik V60, Timemore Crystal, Lilydrip, Timemore Smart Kettle, Timemore Black Mirror
Timemore Sculptor 078s'e geçtiğim için artık kullanmıyorum, uzun süre kullandım oldukça memnun kaldım.

Yaklaşık 2 yıldır evde kullandım. Toplam yaklaşık 10- 12 kg kadar öğütüm yapmışımdır. Kalibre edilmiş şekildedir. İlk aldığımda filtre aralığı genişti, önündeki vidayı söküp ayar kadranını ayarladım. Ayrıca burr'leri alignment yapmıştım. Ben espresso için 1-1.5 aralığını kullandım. Filtre için 4.5-6 aralığı uygun. 1 ve altı Türk kahvesi için uygun. 0 da bıçaklar sürtüyor artık.

60 mm düz bıçaklıdır.180 watt motor gücü vardır. Türk kahvesi, espresso ve filtre kahve çekebilirsiniz. Pudra kıvamında çekim yapabilirsiniz. Filtre retention oranı 0.4 gram civarıdır. Filtre kahve çekimde az toz üretmektedir. Statiklenmeyi önleyen pazlanmaz çelik öğütücü kabı vardır. Kahve haznesi yaklaşık 250 gram kahve almaktadır.

Havale sonrası iyi paketlenmiş şekilde, kendi köpüklü kutusuyla birlikte ayrıca başka dış kutuyla gönderim sağlayacağım.

Ekli dosyalar

• IMG_20240608_130722.jpg
    IMG_20240608_130722.jpg
    59.4 KB · Görüntüleme: 557
  • IMG_20240520_134415.jpg
    IMG_20240520_134415.jpg
    126.3 KB · Görüntüleme: 547
  • IMG_20240520_134437.jpg
    IMG_20240520_134437.jpg
    92.9 KB · Görüntüleme: 539
Son düzenleme:
1000026682.jpg
Kullanılmış olanın 60 mm flat burr.

İsterseniz ayar düğmesinin altından bilyayı çıkararak, stepless olarak kullanabilirsiniz.

Retention oranları çok düşük, tasarım olarak üst düzey değirmenler de bu şekilde genelde artık. Temizlemesi çok basit 2 vidayı açıp ön tarafından gerektiğinde temizlik yapabilirsiniz.

Son düzenleme:
Merhabalar. yeni olan için fiyat olarak ne düşünüyorsunuz acaba?

Yeni olan satıldı, kullanılmış olan güncel.

Geri