• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee olarak seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve.com

Barista17

Yeni Üye
İsim
Turgut
Daha fazla  
İsim
Turgut
Arkadaşlar kahve.com’un moliendo kahvelerini deneyen var mı acaba? Şuan sepette %25 indirimleri var.
 
Ben arasıra alıyorum bu kahvelerden. Oldukça çeşitli çekirdekleri var çünkü. Her kıtadan her bölgeden. Ama kavurma tarihi belirtmiyorlar. Tazelik hakkında soru işareti oluşturuyor bu durum.Zaten demlerken de farkediliyor. Ama acil ihtiyaçlar için kullanılabilir inanılmaz hızlı bir şekilde kargoya veriliyor. Gerçi bu da tazelik konusunda aynı sonucu çıkartıyor tabi😀
 
Carrefour gurmelerde bile satılıyor fazlasıyla ticari olduğunu düşünüyorum Turkcell Platinum indirimiyle alırdım eskiden ofisteki arkadaşlara demlemek için zorda değilseniz almamanızı tavsiye ederim.
 
Giriş seviyesinde kahve tüketicisiyken kendilerinden alırdım çekirdekleri, delonghi ürünleriyle iyi gidiyordu zamanında (kg79&kahve makinesi). Çekirdeğin künye bilgileri hak getire. Kavrum tarihi konusunda söyledikleri doğruysa çoğu sipariş verdiğim gün kavrulmuş oluyordu. O zamanlar memnundum, özetlemem gerekirse amatörü eğlendirir.
 
Bir zamanlar işyeri için kilo kilo bu kahvelerden alıyorduk. Deneme için 10 çeşit söyleyip, sonrasında en beğendiğimiz iki taneden 2-3'er kilo söylüyorduk. Kavrumları oldukça tutarsız. Son verdiğimiz siparişte ciddi sıkıntı yaşadık kavrum ve tat konusunda. 2 kere musteri hizmetlerine yazmama rağmen dönüş yapmadılar, açılmamış paketleri iade de almadılar. Dolayısıyla pek tavsiye etmiyorum..
 
merhaba arkadaşlar. ben sonunda bu sitede satılan bütün çekirdek, filtre için kavrulmuş moliendo kahvelerinin sonuna geliyorum yavaş yavaş, safi 1 tane kaldı içmediğim. önümüzdeki hafta onu da sipariş verip başka bir kavurucuya geçeceğim. jamaika ve şu anki fiyatıyla eski fiyatı arasında 3 rakamlı bir fark olan hawai kahvelerine verecek param olmadı tabii ki de.

evet, bu firmadan çok çok daha iyi kavurucular var. bayat geldiği zamanlar da oldu. ki zaten paketin üstünde direkt üretim ve skt yazıyor direkt, sitede tüm kahveler hakkında detaylıca bilgi var ama kavrum, tazeliği. bunların hepsi soru işareti. bütün eleştiriler de doğrudur ama bana çok başarılı fincanlar da yaşattı açıkçası. bazı kahveleri birbirinin aynısıyken bazısı gerçekten beni mutlu etti. yine de damak tadımın, zevkimin geliştiğini düşünüyorum iyi ya da kötü de olsa.

benim buraya yazma amacım ise şu; hem burada, hem başka yerlerde kur yükselmesinden dolayı daha ucuz yerlere yönelme eğiliminde olan arkadaşları gördüm.

eğer bu siteden sipariş verecek olan varsa safi moliendo kahvelerinde geçerli (ekipmanlarda vs. yok maalesef) yüzde 20 indirim kuponum-kodum bulunmakta. ben 3 kere kod aldım, hepsinde farklı kodlardı ve sorunsuz çalıştı. kaç kere daha kod alabilirim onu bilmiyorum maalesef. haftada 1 mi günde 1 mi onla ilgili banka ve bu firma bir şey belirtmemiş maalesef.

varsa buradan sipariş vermeyi düşünen yardımcı olmayı çok isterim, benimle iletişime geçebilirsiniz. kupon konusunda bedelsiz yardımcı olurum.

not: yılsonuna kadar geçerli kampanya. ama kampanya değişiklik hakkını saklı tutuyorlar maalesef.

2. not: eğer teb'in mobil uygulamasını kullanan, orada bir hesabı, kartı vs. olan bir tanıdığınız varsa onlardan da kod alabilirsiniz. ben direkt uygulamadan girip aldım kodu.
 
Son düzenleme:
Geri
Üst