letruffaut
Yeni Üye
- İsim
- kadir
Daha fazla
- İsim
- kadir
- Değirmen
- timemore c3
- Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
- Evet
- Kahve Arkadaşlığı İl
- istanbul
- Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
- fatih
- Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
- avcılar
“Geçen yılın Ekim ayında libre başına 4.37 USD seviyelerini görerek tarihi zirve yapan Arabica vadeli işlemleri, bugün itibarıyla 2.45 - 2.49 USD bandına kadar çekildi. Bu da zirveden bu yana %43’ün üzerinde net bir düşüş anlamına geliyor. Sadece yılbaşından bu yana yaşanan değer kaybı bile %28'i aşmış durumda.”
merhaba. böyle bir yazı gördüm, borsa hususunda pek bilgim yok. o sebeple sizlerin yorumunu merak ediyorum. bilhassa, burada- forumda- olan kavurucular var. çekirdek niçin bu kadar pahalı diye sorulduğunda müsebbib olarak dünyada artan kahve fiyatlarını söylüyorlardı. hadi diyelim 8 ay önce libre başına 3.10 dolar iken almış olsun, peki elindeki stok bitince 2.45 libreden aldığı için indirim yapacaklar mı? merak ediyorum
merhaba. böyle bir yazı gördüm, borsa hususunda pek bilgim yok. o sebeple sizlerin yorumunu merak ediyorum. bilhassa, burada- forumda- olan kavurucular var. çekirdek niçin bu kadar pahalı diye sorulduğunda müsebbib olarak dünyada artan kahve fiyatlarını söylüyorlardı. hadi diyelim 8 ay önce libre başına 3.10 dolar iken almış olsun, peki elindeki stok bitince 2.45 libreden aldığı için indirim yapacaklar mı? merak ediyorum