• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve aroması ve sos önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan funnfrell
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

funnfrell

Yeni Üye
İsim
evren
Daha fazla  
İsim
evren
merhaba kahve için sos önerisi alabilirmiyim,fonun denedim ama şekerli şurup olduğu için bayıyor bir yerden sonra ben tam böyle karamel tadı veren bir sos arıyorum

Benim deneyimlediğim en başarısız şuruplar fo oldu. Monin veya davinci bakabilirsiniz

açıkcası şuruplara çok güvenemiyorum yine aynı sonucu alacağımdan korkuyorum :)
Ben davincinin meyve pürelerini ve şuruplarını denedim. Basit örnek için şöyle söyleyeyim. Lime bulmak her zaman mümkün olmuyor. Ama davinci lime şurubu gerçek limedan daha iyi neredeyse. Şaşırmıştım denediğimde. Ama ne olursa olsun zor güvenirim diyorsanız karamel veya şeker şurubunu evde kendi damak zevkinize göre yapabilirsiniz. bu şeker şurubu için.
bu da karamel için

Ben davincinin meyve pürelerini ve şuruplarını denedim. Basit örnek için şöyle söyleyeyim. Lime bulmak her zaman mümkün olmuyor. Ama davinci lime şurubu gerçek limedan daha iyi neredeyse. Şaşırmıştım denediğimde. Ama ne olursa olsun zor güvenirim diyorsanız karamel veya şeker şurubunu evde kendi damak zevkinize göre yapabilirsiniz. bu şeker şurubu için.
bu da karamel için

Teşekkür ederim deneyeceğim :) böyle tam bi karamel aromasını umarım tuttururum şerbet tadı almak üzüyor çünkü :D

Geri