Gözler yaşlıMerhaba
Bana aşağıdaki şekilde döndüler. Eğer alıp iptal olmayan varsa şanslı
Ekli dosyayı görüntüle 13182
dudum tısMerhaba
Kutuyu açıp deneyecek misin?1zpressoyu kargoya vermişler valla.Hatta şuan dağitimda.
Bu mesajdan iptal olacağı anlamını çıkarmıyorum ben. Bundan sonra sadece kahvelerde geçerli denmiş. İptal olursa da kendileri kaybederMerhaba
Karar vermedim.Kutuyu acarsam iade edemem. Biraz kapalı dursun dusunucemKutuyu açıp deneyecek misin?
Jxpro mu ?Karar vermedim.Kutuyu acarsam iade edemem. Biraz kapalı dursun dusunucem
EvetJxpro mu ?
Evet merakla beklenen cevap?Jxpro mu ?
Bende o fiyattan alabiliyorum ama kararsız kaldım açıkçası. Ayar mekanizması olayı kafamı karıştırdı.
Öyle bir sorun duymadım.Forumda da kullananlar varBende o fiyattan alabiliyorum ama kararsız kaldım açıkçası. Ayar mekanizması olayı kafamı karıştırdı.
Şua an kod kahvede geçerli ekipmanlarda geçerli değilBu mesajdan iptal olacağı anlamını çıkarmıyorum ben. Bundan sonra sadece kahvelerde geçerli denmiş. İptal olursa da kendileri kaybeder![]()
Sepetimde 1592TL'ye K-Pro duruyor. Almak isteyen varsa yardımcı olabilirim![]()
Yardımcı olmak isterdim ama şimdi kontrol ettim. Sanırım durumu farketmişler ve sepetimi boşaltmışlar.Hocam eğer ciddiyseniz ben almak isterim. Özelden yazıyorum
Alıntıladığım mesajda 'Eğer alıp iptal olmayan varsa şanslı' yazıyordu. Ona istinaden verilmiş siparişler iptal olmaz demiştim. Ki teslim edilen siparişler mevcut.Şua an kod kahvede geçerli ekipmanlarda geçerli değil