ejderha
Üye
- İsim
- faruk
Daha fazla
- İsim
- faruk
Bir misafirimin Yunanistan'dan getirdiği kahve. Malum sebeplerden dolayı Yunan topraklarında ''Yunan kahvesi'' olarak satılıyor. Ancak sahipleri Türk. Nitelikli kahveleri bir kenara bırakırsak geleneksel Türk kahvesi olarak; 8 harmanı bir araya getirmiş ve orta kavurma ile (çifte kavurma değil) mükemmel bir tat yakalamış. Geleneksel Türk kahvesi olarak şu ana kadar içtiğim en iyi kahve. İstanbul'da oturmamız sebebiyle Geleneksel Türk kahvesi içmek istediğimizde daima Kuru Kahveci Mehmet Efendiden alırdık ancak Mehmet Efendi kahvesinin aşırı kavurmadan dolayı acılığı malum. Serafetin kahvesinde ise acılık yok hatta nitelikli kahve notalarını da yakalamaya çalışmış gibi geldi.
Ezcümle; Dostlar ben beğendim. Türkiye de 2 şubesi varmış. (Edirne, Bura) Eğer daha önce deneyimleyen olduysa veya deneyen olduysa yorumlarınızı merak ediyorum.
Ezcümle; Dostlar ben beğendim. Türkiye de 2 şubesi varmış. (Edirne, Bura) Eğer daha önce deneyimleyen olduysa veya deneyen olduysa yorumlarınızı merak ediyorum.