James Hoffmanın İnstagram hesabından gördüğüm üzere paketler ulaşmaya başlamış. Paketi ulaşan oldu mu?
Takipsiz geliyor benimki heyecanla bekliyorum.21'i itibariyle UK dışındaki bütün paketlerin kargoya verildiğini yazmıştı Hoffman. Hala takip numarası gelmediyse ulaşmanızı tavsiye ederim.
Takipsiz geliyor benimki heyecanla bekliyorum.![]()
Bana takip numarası geldi. Royal malından takip edemiyorsanız ayni takip numarasıyla PTT kargodan da takip edebilirsiniz.20sinde mail geldi bana, gönderiyoruz diye... Takipsiz, sessiz modda geliyor umuduyla bekliyoruz..
Beklerim yolunu, aylar boyunca...Az once geldi, hic beklemiyordum baya sürpriz oldu...
Yine iyisin, umudun var, bana yolladıkları shipping no yanlış değilse benimki Kanada'ya gitmiş görünüyorBeklerim yolunu, aylar boyunca...
Yeter ki gel bana, senede bir güüüünn......
Benim paket de hala gelmedi.... sırf bu yüzden yırt dışından bir şey almıyorum artık.... hep sorun hep sıkıntı...Devletimiz sağolsun önemli bir güvenlik sorunu oluşturabilecek kolimi incelemeye almış. Bu yılın largest coffee tasting yalan oldu gibi. Cumartesi çalışıyorlar mı bu pim denilen cehennem çukurunda?
Ekli dosyayı görüntüle 4862
ne gibi bir işlem? benim mesai saatlerinde gitmem çok zor. Yarım gün izin almam gerekecek.Benim paket de hala gelmedi.... sırf bu yüzden yırt dışından bir şey almıyorum artık.... hep sorun hep sıkıntı...
Geçmiş olsun... gidince işlem kısa sürüyor ama yol eziyet..
Third wave water'i kokain sanmislardirYillar once ilac aldigimda beni de çağırdılar. Gittim kutuyi birlikte açtık, aslinda yanik kremi (psik kremi.gibi düşünülebilir kzometik amacli ama uzun yatisli hastalarin yaralarına iyi gelsigi icin tr de yok diye söylemiştik) doktor recetesi istediler. Ne kadar dil döksem de bu ilac dehil diye, bilir kişiyi inandıramadim. Bie doktor beyaz kağıda yazi yazip kase ile imzaladığı icin alabilmistim.
Uzun lafin kısası icindeki birşeyi anlamayip (su icin mineral kuvvetli ihtimal) size soracak, aydinlanamazsa raporumsu birşey isteyecek orada parayi odeyip alacaksınız. Tabi sistem hala değişmediyse...
www.kahvemasasi.com