• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

İstanbul'da taze bira

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mozart
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mozart

Üye
Selam,

Kahve kadar sevmesem de birayı da çok seviyorum. Mart Nisan aylarında uzun bir avrupa turum oldu. Belçika - Almanya - Çek de vardı seyahatimde. Yeniden "ulan şu biraları overpriced olsa dahi içemiyoruz TR'de ya" diye ağlanmaya başladım.

İstanbul'da aslında derdimi öncelikle Kilkenny yoksa da Guinness ile çözüyordum ama hakkaten artık üzülüyorum...(Gayet güzel tat ve taze)
Buraya gelince yine sağlam bir araştırma yapayım dedim ancak hem muhtemelen az yer var, hem de internette çok yazan yok.

Aradığım şey aslında tutarlı iki üç bira ve arada farklı şeyler de deneyebilme özgürlüğü.

Benim bildiklerim ve denediklerim Sanayi 1-A( 9/10 ama çok taçta kalıyor abi.. Lider konumunda galiba ? ) - Taps ( 8.5/10 eğlenceli manzaralı normal fiyatlar(olduğu kadar)) - Populist ( 7/10 Bence gereksiz pahalı ve pub havası yok )

Taproomx diye bir yer gördüm bu araştırmalarımda, deneyeceğim ancak fiyatlar yine baya yüksek sanırım.

Sizlerin var mı başka bildiği yerler? Öyle lambur lumbur yazdım ama bi kuralı da ihlal etmiyordur umarım böyle bar adı yazmak laf vs.

Sevgiler.

Son zamanlarda Asante Brewery’nin biraları çok hoşuma gidiyor, craft bira üreticisi tavsiye ederim.

Moda-primitif i de listenize eklemenizi öneririm

Eskiden kendi birasını üreten Gayrettepe Yıldız Posta'da Bosphorus Brewing Company vardı. Sanırım artık Knidos devralmış burayı. Yine de denenebilir.

Son zamanlarda Asante Brewery’nin biraları çok hoşuma gidiyor, craft bira üreticisi tavsiye ederim.
Adana'lı baba-oğul'un nefis üretimleri. Kesinlikle denenesi. Şişeleri de çok tatlı.

Merhaba, DAS bira - Kırklareli Lüleburgaz'da üretiliyor. Çok iyi tavsiye ederim. Primitif Birahane'de var. Kadıköy'de Pablo Pub var, orada da craft bira çeşitlerini bulabilirsiniz. Websitelerinde de biraların satıldığı yerleri paylaşmışlar, orada diğer biralar da oluyor genelde.
www.dasbira.com/find

Sanayi 1-A nişantanşı'nda da açıldı. kaç zamandır gidip deneyeceğim yolum düşmüyor hiç iki mekanlarına da. film festivalini bekliyorum şimdi, nişantaşı'nda bir film arası mutlaka deneyeceğim.
fiyatlar konusunda da genel olarak yerleşik "yeni = kazık" zihniyeti işletmelere kırgınım. Taproomx ve Populist şahane biralara sahip ama saçma sapan pahalılar.
Efes yenilik atölyesinin yeni biraları şişesi 100tl ile fena değiller. Weizenbock ve Neipa'larını tavsiye edebilirim.

İzmir'de Madame Prokropp ve La Puerta İstanbul'daki muadillerine göre bir tık daha uygun gibiydiler sanki.

Geri