• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Istanbul Coffee Summit

Şimdi izlemeye başladım, sanki kayıttan veriliyor görüntüler?

Altta tüm süre belirlenmiş gibi, o yüzden öyle düşündüm

Ekli dosyalar

• 18679648-0432-456D-80E5-2BB741671BC8.jpeg
    18679648-0432-456D-80E5-2BB741671BC8.jpeg
    12.6 KB · Görüntüleme: 35
Tam olarak 4:18:18 dikkatimi çekmemişti ama şimdi ben de öyle düşünmeye başladım, içime kurt düşürdünüz :ROFLMAO:
Kayıttan olması daha iyi olmuş bence :) Diğer türlü kötü görüntü kalitesiyle anlık kopmalar olabilirdi, programın aksamaması açısından gayet iyi. Tek derdimiz bunları sonradan izleyebilecek miyiz sorusu :)

Onu ben de merak ediyorum, özellikle yarın izlemek istediğim ama çakışan bir çok yayın var.

Yazınızı şimdi gördüm , kayıttan konuşmalar kesinlikle, ama mantıklı bir çözüm.

Harika bir etkinlik. Gerçekten emeği geçen herkesin eline sağlık. Paneller çok güzeldi.

O zaman güzel haberi vereyim, bugün nitelikli kahve salonunda İlker Bey kaçıranlar ve izleyemeyenler için 'Dream Sales Machine'in YouTube kanalına konuşmaların yükleneceğini söyledi.

Bugün la marzocco'nun konuk olduğu yayını izledim (banttandı), genelde ticari taraf ağırlıklı bir konuşma oldu ancak son 1 senede linea mini talebinde inanılmaz artış olduğunu, talebi karşılayabilmek için üretim tarafında ticari makine üretim hattından ev tipi makine üretim hattına çok fazla personel kaydırdıklarını ifade ettiler.

Geri