• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

İstanbul Coffee Festival 2023

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Alfie
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bu sene çok istememe rağmen vakit ayarlayamıyorum maalesef. arkadaşları görmek iyi olurdu. keyifli ve verimli geçer umarım.

Aldın mı C60 ya vaay hayırlı olsuuun, yarında Flair senden iyisi yok hee 🤣

Bu kadar çok kaliteli firma, hazırlık yapmış, ülkenin belki de en çok gelecek vaad eden sektörlerinden birisi kahve üzerine tüm önde gelen firmalar katılım sağlamış,
Ortam; ne bir festival planı ( kim nerede ) var,heryer toz toprak inşaat alanı içinde bir festival alanı, aracınızı park için imkan yok sokak ortasına bırakıyorsunuz, kapalı alanlar inşaat halinda rezalet vaziyette, milletin hazırladığı yiyecekler ortalarda tozların içinde.gıda bu gıda ..böyle bir alanda gıda festivalı yapılması hem katılımcı firmalara hem festivale gelen misafirlere hakarettir..

Yakın zamanda güzel bir kutu açılışı geliyor olacak ❤️‍🔥

Dünya'da ilk 100. Türkiye'de ilk 10. 👑
Ekli dosyayı görüntüle 28576

kendisini dün festivalde inceleme şansım oldu. gayet ağır ve kaliteli bir alet. hatta rica edip bir miktar çekirdek öğütümü de yaptım deneyimlemek için. şahsi fikrim; daha çok profesyonel kullanımlar için tercih edilebilecek bir değirmen olduğu yönünde. bende ilk bıraktığı intiba buydu. ev kullanıcıları için c40 halen bence en iyi tercih.

Bilemedim değermi hocam ama scultpor alıp geçmek daha iyi espresso için

Geri