• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

İnstagramdan çekiliş yapan firmanın en büyük hediyesinin kendi çalışanına çıkması

Büyük bir bilişim entegratör firmasıda webinair yapıp iPhone veriyordu. Bilişimle ilgili bir soru sormuştu ve anında birisi yanıtlamıştı oda o firmada çalışan birisiydi 😁 Canlı olarak yaşayınca zaten büyük ödüllü çekilişler hikaye. Instagram fenomeni sayfalar bile çekilişte herhangi bir kişi kazandığında hediyesini aylaaar sonra gönderiyor ama aynısı değil farklı bir ürün gönderiyor. Bu konu ile ilgili birçok mağduriyet mevcut zaten. Instagram hesabım yok kafam rahat 😁😁

Hazır konu açılmışken yazayım. Bende geçenlerde ekipman çekilişi yapan bir sayfada başka bir firmanın çekilişe katıldığını gördüm . Tuhaf geldi :)

Espresso perfettonun çekilişine de kendi sahibi katılıyordu agssh

bu kazanan kişinin gömleğinde ki firma tagının olduğu bir ekran görüntüsü var mı paylaşabilirmisiniz public ortamda irdeleyelim.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20201223_164001.jpg
    Screenshot_20201223_164001.jpg
    150.1 KB · Görüntüleme: 171
Yani firmanın cevabı da hazırdır 'çekiliş herkese açık formatta yapıldı, tamamen şans eseri çalışanımıza çıktı bla bla bla' zaten @nuclearmoonrise ın da bdlirttiği gibi, burada etik olmayan durum en başında çalışanın da çekilişe dahil olması. Güvensizliği bu sağlıyor

Firma ile hiç bir alakam yok ama bu yaptığız insafsızlık yahu....
Bu işletmeden kat be kat büyük işletmeler kargo ücretinden kaçarken, kendileri onlarca hediye dağıtmış durumda..
Kendi çalışanı dediğiniz de her işletmede olduğu gibi asgari ücretle çalışan bir emekçi... Bu insanın da katılması gayet etik!!!
Üstelik çekiliş canlı yayında yapılmış!
Bir ticari işetmenin ititbarına bu şekilde hunharca saldırırken o işletmede çalışan emekçileri de düşünün lütfen hele ki şu süreçte!

Firma ile hiç bir alakam yok ama bu yaptığız insafsızlık yahu....
Bu işletmeden kat be kat büyük işletmeler kargo ücretinden kaçarken, kendileri onlarca hediye dağıtmış durumda..
Kendi çalışanı dediğiniz de her işletmede olduğu gibi asgari ücretle çalışan bir emekçi... Bu insanın da katılması gayet etik!!!
Üstelik çekiliş canlı yayında yapılmış!
Bir ticari işetmenin ititbarına bu şekilde hunharca saldırırken o işletmede çalışan emekçileri de düşünün lütfen hele ki şu süreçte!
Bence de kendi çalışanları da katılabilir, canlı yayında yapıldıysa problem yok aslında, herkese çıkabilir.

Bence de kendi çalışanları da katılabilir, canlı yayında yapıldıysa problem yok aslında, herkese çıkabilir.
Canlı yayında yapıldıysa eyvallah ama bazen bu tesadüfler fazla oluyor, youtuber barista çekiliş yapar youtubere çıkar, kahveci yapar çalışanına çıkar enteresan bence 🤔

Büyük firmalar hediye vs etkinliğinde kendi çalışanlarının hatta akrabalarının çekilişe katılmaların izin vermezler.
tabi ki şans eseri çıkmış olabilir ama firma gelebilcek bu eleştrileri göze alabilmeli bu durumda. Ama her halükarda insanlarda soru işareti oluşur ve byük güven kaybına yol açar. Canlı yayında yapmak da çözüm değil, yapacak olan her türlü üçkağıdı yapar.

noter vasıtası ile çekiliş yaptırılmadığı sürece bu tarz çekilişlere çalışanlar ve de akrabalarının katılımının etik olmadığını düşünüyorum.

ve şimdi tekrardan çekiliş yapıyor ve katılmak isteyenleri suçlar gibi kurallar koymuşlar birde. hesabınız şöyle olsun. böyle paylaşmalısınız filan gibi.
Bakalım bu sefer şanslı çalışan kim olacak ?

çekilişte büyük ödülün kime çıktığına baktım ve kişi firmanın önlüğüyle poz vermekteydi. SS almak için hikayelerine girdim ve kaldırdıklarını gördüm şu anda. ayrıca bana bildiren arkadaşımla aralarında geçen bir instagram görüşmesinden bahsedince daha da emin oldum.
ek bi kanıta da gerek yok zaten, canlı yayının sonunda "inanamıyorum yaa, bana çıktı hakkaten" gibi bişeyler söyledi ordaki bir hanımefendi, demek olay buymuş. bravo valla

Kendi çalışanı çekilişe katılamaz ... vericekse çalışanına elden versin etik değil.. bana göre

Geri