• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

İnstagramdan çekiliş yapan firmanın en büyük hediyesinin kendi çalışanına çıkması

ufukarican

Barista
İsim
Ufuk ARICAN
Daha fazla  
İsim
Ufuk ARICAN
Değirmen
Comandante C40
Ekipmanlar
V60,Aeropress, Stagg EKG
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
Antalya
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Muratpaşa
Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
Kepez
Bu durum o firmaya karşı büyük bir önyargı oluşturdu bende. Aramızda yer bulmaya çalışan ve heryerden reklamlarını döndüren bu firmayı hiç etik bulmadığımı yazmak istedim.

Birçoğu güven kaybı yaşatıyor böyle yaparak. Yani gerçekten bi çekiliş yapacaksan da canlı yayında yaparsın, kayıt paylaşıp 'yaptım bitti buna çıktı' demezsin.

Son düzenleme:
ve şimdi tekrardan çekiliş yapıyor ve katılmak isteyenleri suçlar gibi kurallar koymuşlar birde. hesabınız şöyle olsun. böyle paylaşmalısınız filan gibi.

Şaşırdım. Alışveriş yaptım birçok defa. Emek'te yerlerinde de ziyaret ettim. Guji'yi çok sevmiştim. Şu an stokta yok ama gelince direkt alırdım. Ne yazık ki böyle bir söylentiye tepkimi gösteririm. Bir açıklama yaparlar umarım.

Bir Türkiye klasiği

çekilişte büyük ödülün kime çıktığına baktım ve kişi firmanın önlüğüyle poz vermekteydi. SS almak için hikayelerine girdim ve kaldırdıklarını gördüm şu anda. ayrıca bana bildiren arkadaşımla aralarında geçen bir instagram görüşmesinden bahsedince daha da emin oldum.
Evet ben de çalışan olduğunu nasıl öğrendiniz merak ettim? Instagram'da buna tepki gösteren olmamış mı acaba?

Geri