• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satılık IMS Basket B702TH26.5M ve B702TCH26E

Ürünün Fiyatı
5000
Yurtdışı sıfır fiyatı 20-25£ olan ürünler için cesur fiyatlar.

Evet kimse zorla almıyor, istediğiniz fiyata satarsınız falan filan... :D Hayırlı satışlar.
Forum üyeleri arasında yurtdışı fiyatının yaklaşık %30 altına 2. el fiyatı rekabetçi ve adil algılanıyor; ben de genelde bu fiyatlardan ürün sattım. Ama gümrük kısıtlamaları sebebiyle sanıyorum adına bavul ticareti dediğimiz şey de hortladı maalesef ve bu ürünlerin 2. el tedariği de ticaret konusu haline geldi. WhatsApp gruplarında "Şu fiyata çok ucuz aldım sonra şu kadar yüksek fiyata elden çıkardım." gibi muhabbetler görüyorum ve üzülüyorum. Ama nihayetinde herkesin fiyatına kimse karışamaz.

Merhaba, yurtdışından 30 euroya arkadaşıma aldırdım. Türkiyedeki internet sitesi fiyatlarına satıyorum ki stokta bulunmuyor. Teslimatın da kısa sürecek olması nedeniyle de makul görünüyor.

Forum üyeleri arasında yurtdışı fiyatının yaklaşık %30 altına 2. el fiyatı rekabetçi ve adil algılanıyor; ben de genelde bu fiyatlardan ürün sattım. Ama gümrük kısıtlamaları sebebiyle sanıyorum adına bavul ticareti dediğimiz şey de hortladı maalesef ve bu ürünlerin 2. el tedariği de ticaret konusu haline geldi. WhatsApp gruplarında "Şu fiyata çok ucuz aldım sonra şu kadar yüksek fiyata elden çıkardım." gibi muhabbetler görüyorum ve üzülüyorum. Ama nihayetinde herkesin fiyatına kimse karışamaz.

Eğer ürün sıfırsa ve Türkiye'de satışı olmayan bir ürününse alınan fiyatın üzerine makul bir kâr koyulabilir elbette. Ancak sıfır fiyatının iki katı fazlasına satılması bence biraz ayıp... Hele ki böyle değil bavul, el çantasına koyulabilecek bir ürün için. Gerçi Arda Bey 30€'ya aldırdığını söylüyor ama birkaç ay önce ben 25€'ya satın aldırmıştım. Yine forumdan bir arkadaş, var olsun kâr bile almadan teslim etmişti bana. Hatta 26E ile birlikte Big Bang sepet de aldırıp beğenmemiş, aldığım fiyata satmıştım.

Geri