• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

İkinci El Faydalı İlanlar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NoDRaC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bir tanıdıkta hiç kullılmamış arçelik K 3185 modeli var 350 tl ye bu makina alınır mı? yukarıda yazılan rakamlara göre oldukça iyi fiyat,

Bir tanıdıkta hiç kullılmamış arçelik K 3185 modeli var 350 tl ye bu makina alınır mı? yukarıda yazılan rakamlara göre oldukça iyi fiyat,
Bugün aynısını 1000 liraya aldım. Benimkinin yanında kaliteli bir tamper ve leveler vardı. Onlarda nereden baksan 300 liraya geliyor. Galiba makine bana 700 liraya gelmiş gibi oldu. Bence kaçırmamalısın. Çok iyi fiyat!

Son düzenleme:
Kutusu hiç açılmamış görmedim, fiyatda acayip ucuz hemen alın.

kutusunda hiç açılmamış bir cihaz , bende philips otomatik espresso var alttan su kaçırmaya başladı yeni cihaz arayışındayım manuel cihaz hiç kullanmadım
O zaman ekstradan;

Değirmen
Leveler
Tamper
Tamper matı

gibi ürünler için kaynak da yaratmak gerekir.

https://www.letgo.com/tr-tr/i/kahve-oeguetuecue_1b99395e-0af0-47da-b830-1b9f42a97ab7
baratza cihazı satıcı 300 tl ye satışa koymuştu hemen yazıştım almak için yağmur gibi mesaj geliyor sabahtan beri ucuza koymuşum deyip fiyatı 1000 tl ye yükseltti almak isteyenler bakabilir ilana
Muthis kaba ve saygisiz bir insanla muhatab oldum mesaj yuzunden, 300 degil 150ye verse muhatab olmak istemem (Edit : Elbette ürünü 300TL için pazarlık etmedim. Küçük bir iskonto istedim, 900-950 dese kargo dahil alırım diye hesap yapıyordum ve asla ısrarcı olmadım :D )

Son düzenleme:
CUNİLL öğütücü 600 tl fiyat iyi değerlendirmek isteyen bakabilir ilana
Birisi piyasayı fazla düşürme diye uyarmış herhalde, (senin yüzünden elimizdeki 2. el makinaalrı satamıyoruz dediler herhalde). fiyatı 600 tl den 1500 tl ye çıkarmış, bir üstte verdiğim baratza da 300 den 1000 tl ye çıkarmıştı. böyle ürünleri görünce satıcıyı uyandırmadan almak lazım.

Birisi piyasayı fazla düşürme diye uyarmış herhalde, (senin yüzünden elimizdeki 2. el makinaalrı satamıyoruz dediler herhalde). fiyatı 600 tl den 1500 tl ye çıkarmış, bir üstte verdiğim baratza da 300 den 1000 tl ye çıkarmıştı. böyle ürünleri görünce satıcıyı uyandırmadan almak lazım.
600 TL iyi fiyatmış ama yakından görmeden almak çok riskli. Az kullanılmış yazmış ama değirmen baya hırpalanmış, belli ki cafe’de kullanılmış. Dış görünüş kötü, burr’lerde de sıkıntı varsa çok masraf gerektirebilir.

İlan sahibine yazmıştım. Sarı site ile param güvende aracılığıyla gönderebilir misiniz diye. Yarın bakacağım dedi. İki ürün içinse fiyat biraz şaşırtıcı geldi bana. Konum ve zaman açısından müsait olan forumdan arkadaşımız varsa EFT yapabilirim. Ben alamasam da forumdan bir arkadaşımızın almasına sevinirim :)

Geri