• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

idose Adora PID Dual Boiler

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan GTuncay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ürün kağıt üstünde oldukça iyi görünüyor fiyatını göz önüne aldığınızda fiyat/performans oldukça yüksek. Yarın sabah bende kullanmaya başlayacağım deneyimlerimi yazarım.
Neleri iyi buldum.
-550 ml çelik kazan giriş seviyesi cihazlar içerisinde en büyük kazan hacimlerinden biri. Artısı daha stabil sıcaklık
-3 yönlü valv bu size shot sonrası kilitlenmeler ve temizlik açısından kolaylık sağlayacak
- metal dış yüzey
- pid
- kaliteli malzeme(pompa ulka vibrasyon pompalı cihazların çoğu bu markayı kullanıyor. 3 tane valf var cihazda bunların hepsi italyan marka hatta bianca v3 aynı markanın valfi var)
- dışarıda yer alan opv bu iyi bir özellik ama basıncı okuyamadıktan sonra çok anlamlı değil. Muhtemelen kısa sürede bir mod gelir.

Ekli dosyalar

• IMG_3559.jpeg
    IMG_3559.jpeg
    82.5 KB · Görüntüleme: 192
Merhaba, sıcaklık ve basınç testimizden bir kare

Bu arada opv basınç ayarı için. Eğer portafiltrenin spout dediğimiz kısmı çıkıyorsa oraya manometre bağlanıp basınç ayarı kolayca yapılabilir. Cihazıda modifiye etmeye gerek kalmaz

Ekli dosyalar

• IMG_3564.jpeg
    IMG_3564.jpeg
    33.6 KB · Görüntüleme: 167
Lansman fiyatı yurtdışı fiyatlarının altında gibi görünüyor. Yurtdışında bu ürün 550 600 dolar sanırım. Güzel fiyat. Kağıt üzerinde de dolu duruyor. Ama kullanıcı yorumlarını görmek lazım

Yeni nesil çok şanslı :)
Ben haftasonu canlı canlı gördüm makinayı, gayet güzel.
58mm portafiltre, dual boiler ve pid. 9 bara ayarlanıp yollanıraa tadından yenmez.
Biz evde espressp yapcaz diye beko bayilerinde makine arıyorduk, sonra onu modlamalae falan. Şimdi aynı ebatta böyle güzel cihazlar var, yeni başlayacak olanlar çok şanslı :)

Bu arada opv basınç ayarı için. Eğer portafiltrenin spout dediğimiz kısmı çıkıyorsa oraya manometre bağlanıp basınç ayarı kolayca yapılabilir. Cihazıda modifiye etmeye gerek kalmaz
Peki demleme esnasında basınç kontrolü imkanı olabilecek mi? 3 bar ön demleme, sonra 6-9 barda çekim gibi.

Öğütücüde df64, i-dose vs muadilleri gibi bu makinenin de global ölçekte muadili var mı?

Bu aynı modelmi hocam idose kendi üretiyor biliyordum 😃

Peki demleme esnasında basınç kontrolü imkanı olabilecek mi? 3 bar ön demleme, sonra 6-9 barda çekim gibi.

Bu cihazda ben test etmedim ama kapanmayan bir preinfusion var. On:off mantığı ile yapıyor 3-4 sn pompayı çalıştırıyor birkaç saniye off sonra tekrar on.

Elektronik olarak imkansız manuel olarak ben şu ana kadar opv üzerinden bu tarz bir profilleme görmedim. Genellikle profilleme akış hızı kontrolü (lelit bianca, slayer) veya rotasyon pompanın voltajı değiştirilerek yapılıyor( rocket r9, vesuvius gibi)

Makına kafasına göre pre infus mu yapıyor hocam sipariş verdik ama acelemi ettik acaba 😂

Geri