• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Huskee Cup... Kahve Kabukları Fincana Dönüştü!

Acaba çıkarır mı fairy tabletin kokusunu? Bardak çok güzel bu arada seviyorum kahve içmeyi bununla ama koku çok fena. Başından beri kokusuzla yıkamak tamam fakat biz yıkadık bir kere ve ne yaptıysam geçmedi. karbonat, sıcak su, tuz, sabun...

+100
Aynı sorundan mustaribim. 😞 Tesadüf gibi aynı tabletle (Fairy 3 renk sıvılı kapsül) sadece 1 kez (o da ilk temizlik için) makinada yıkandı. Yıkanış o yıkanış, kapsül kokusu yapıştı kaldı ve gitmiyor. Bardağımı çok seviyorum, bırakmak da istemiyorum, 350 ml kahvemi mis gibi sıcak tutuyor ama o kapsül kokusu + kendine has koku birleşince kahveye ait ne tat kalıyor, ne koku. :confused:
Aklıma tek bir radikal çözüm geliyor ama işte ne kadar işe yarar?
Denemesi bedava, akşam saat 20:00'da full kapasite (355ml) neskafe veya TK hazırlayıp dolduracağım bardağa, ertesi sabah 08:00'da sade duru su ile temizleyeceğim. 12 saat kahve bekleteceğim... Çivi çiviyi söker misali. Aklıma başka yol gelmiyor.😟

Ek: Keşke Huskee firması en başından bulaşık makinesinde yıkamayın, sadece elde duru su ile yıkanabilir uyarısı yapsaydı. Ürün kesinlikle "Dishwasher Safe" değil.

Son düzenleme:
+100
Aynı sorundan mustaribim. 😞 Tesadüf gibi aynı tabletle (Fairy 3 renk sıvılı kapsül) sadece 1 kez (o da ilk temizlik için) makinada yıkandı. Yıkanış o yıkanış, kapsül kokusu yapıştı kaldı ve gitmiyor. Bardağımı çok seviyorum, bırakmak da istemiyorum, 350 ml kahvemi mis gibi sıcak tutuyor ama o kapsül kokusu + kendine has koku birleşince kahveye ait ne tat kalıyor, ne koku. :confused:
Aklıma tek bir radikal çözüm geliyor ama işte ne kadar işe yarar?
Denemesi bedava, akşam saat 20:00'da full kapasite (355ml) neskafe veya TK hazırlayıp dolduracağım bardağa, ertesi sabah 08:00'da sade duru su ile temizleyeceğim. 12 saat kahve bekleteceğim... Çivi çiviyi söker misali. Aklıma başka yol gelmiyor.😟

Ek: Keşke Huskee firması en başından bulaşık makinesinde yıkamayın, sadece elde duru su ile yıkanabilir uyarısı yapsaydı. Ürün kesinlikle "Dishwasher Safe" değil.
nescafe işe yaramaz. Fairy ile ilgili şikayet araması yaptım, tablo korkunç. Milletin tabağını çanağını mahvetmiş. Makinenin içine işlemiş koku.

Ben yaptıklarımı sırayla yazıyorum
Sabun
Alkol
Sakal yıkama sabunu
Sirkeli temizleyici
Pril elde yıkama bulaşık deterjanı
Yağ sökücü
Cif mutfak ovalama deterjanı
Hindistan cevizi yağı
Tuz ile ovalama
Diş macunu ile her yerini fırçalama
2 yemek kaşığı karbonata az su koyarak pasta haline getirip sıvadım en son, 1 gün bekledi bardağın içinde. Şimdi yıkayıp deneyeceğim.

nescafe işe yaramaz. Fairy ile ilgili şikayet araması yaptım, tablo korkunç. Milletin tabağını çanağını mahvetmiş. Makinenin içine işlemiş koku.

Ben yaptıklarımı sırayla yazıyorum
Sabun
Alkol
Sakal yıkama sabunu
Sirkeli temizleyici
Pril elde yıkama bulaşık deterjanı
Yağ sökücü
Cif mutfak ovalama deterjanı
Hindistan cevizi yağı
Tuz ile ovalama
Diş macunu ile her yerini fırçalama
2 yemek kaşığı karbonata az su koyarak pasta haline getirip sıvadım en son, 1 gün bekledi bardağın içinde. Şimdi yıkayıp deneyeceğim.
temizliği bardağın kendinden pahalı olmuş ..🤭

Şu an duruladım kahve içiyorum. yarı yarıya azalma var. yüzde 25 koku diş macununun mentolü, %75 i fairy'nin laneti olarak kalmış. Şimdi bundan sonra da corega diş protezi temizleyici tablet deneyeceğim. Evde vardı şimdi aklıma geldi.

Gerçekten temizlik denemeleri bardağın ederini geçmiş. 😮
Bu arada o Corega tablet benim de dün aklıma geldiydi ama denemek gerek, bilemedim şimdi.
En temizi o zaman şu karbonatlı uygulama gözüküyor.🙄

arkadaşlar bardağın üretilme kafası güzel, teoride güzel. Pratikte ne yaptı bilmiyorum ama tutuşu ve kahve içmesi o kadar zevkli ki, yani aşırı sevdim ve bu fairy'nin kokusunun kalması konusundan dolayı da acaip sinirlendim. Çok canım sıkkın, 5 gündür kafama taktım bunu. Fiyatı da etkili bunda. Ama suçun bir kısmı Fairy'nin problemi olsa da, bir kısmı da Huskee'ye ait. Fincanlarda koku kalmıyor. Kısa ve net, dishwasher friendly değil.

arkadaşlar bardağın üretilme kafası güzel, teoride güzel. Pratikte ne yaptı bilmiyorum ama tutuşu ve kahve içmesi o kadar zevkli ki, yani aşırı sevdim ve bu fairy'nin kokusunun kalması konusundan dolayı da acaip sinirlendim. Çok canım sıkkın, 5 gündür kafama taktım bunu. Fiyatı da etkili bunda. Ama suçun bir kısmı Fairy'nin problemi olsa da, bir kısmı da Huskee'ye ait. Fincanlarda koku kalmıyor. Kısa ve net, dishwasher friendly değil.
Kullanma kilavuzu ya da sitelerinde makinede kesinlikle yıkamayın, sadece elde yikayin gibi bir uyari mesaji var mi?

Merhaba. Koku hala devam ediyor mu acaba? Teşekkürler
Bardağın tutuşu, içmesi, hissi falan çok güzel ama ısrarlı koku gerçekten can sıkıcı. Tam olarak geçmiyor. Gerçekten iyi bir kahveyi bu fincanda içmeyi tercih etmem. Buna rağmen kahve kalitesini çok dert etmediğiniz outdoor aktivitelerde çok kullanışlı oluyor hafif olması vs.

Corega işe yaradı, bastırdı kokuyu. Eşim almadı fairy kokusunu. Ben dipten hissettim ama bendeki burun kimsede yoktur. Ama öncekine göre kat kat iyi. Şimdi coreganın ferahlığı kaldı. O da giderse tamamdır.

kullandıktan sonra sadece sıcak su ile yıkıyorum. deterjan vs kullanmıyorum. alalı 4 ay kadar oldu herhangi bir sorun yaşamadım.

Zaten buradaki kullanıcıların da yaşamış olduğu sıkıntı bir seferlik bile olsa ürünü bulaşık makinesine atmak olmuş. Makineye girdikten sonra bulaşık deterjanı kokusu sindiği için sıkıntı yaşanıyor. O kokudan kurtulabilmek insanların derdi özetle...

bunu cafelerde de makinalarda yıkayacaklardı espresso perfettoda hala makinada güvenle yıkanabilir yazıyor, sanırım suçlu deterjan. yine de bardaklarınızı espresso perfettoya verip değiştiremiyor musunuz ? şekli şemali de karton bardak kullanımını azaltma amacı da hoşuma gitmişti, alayım diye bakınırken asıl amacının çalışıp çalışmayacağını düşünmeye başladım

Evde Keepcup bardakları var. Bardaklardaki koku kahvenin önüne geçiyor. Bunda da aynı sıkıntı var gibi. Bazen almak için niyetleniyorum ama olumsuz yorumları görünce hemen vazgeçiyorum.

Adamlar bizim yüzümüzden yeni makale eklediler siteye. Espresso makinesi temizleyicisi ilk aklıma gelendi ama bittiği ana denk geldi her şey. Elle tutulur bir şey yok, kısaca Huskee kullanacaksanız
-Fairy kullanmayın, normalde de kullanmayın
-kötü koku için pully caff gibi bir temizleyici, en kötü corega

Aşağıda yazışma var.

Hi Berhan,

Thank you for your response.

Please try the following:

For stains or odours, soak in a tub of hot water with 1 tsp of espresso machine cleaner per cup, for 8 hours/overnight.

DO NOT use abrasive cleaners such as a scourer as this will permanently damage your cups.

We have created an article on how to care for your Huskee Cup. The information above should help you solve the issue for good.

Hope this helps!

Kind regards,
Veronika
Hide quoted text

On Tuesday, 19 January 2021, 8:35:36 pm +1100, Berhan SOYLU <berhan@gmail.com> wrote:
Thanks Veronika,

Other cups and glasses have that smell after washing period just finishes off course and after waiting some time its definitely gone. I mean airing, smell gone. And our detergent is Fairy Platinum Plus Tablet. ( Amazon product ASIN B083Y4KNWH )

I tried those to get rid of:
Soap
Beard Soap
Vinegar
Other detergents
Other soap detergents
Salt
Coconut oil
Toothpaste
Carbonate powder paste(waited 1 day)

After all those above, smell gone like 50%

Now trying corega tablet cleaning denture

Berhan SOYLU

On Tue, Jan 19, 2021 at 1:44 AM Veronika Ticha from Huskee < customer@huskee.co> wrote:
Hi Berhan,

Thank you for getting in touch and for bringing this up!

We haven't had that problem yet. Does it concern only the Huskee cup or can you smell the detergent from other cups/glasses?

We would recommend trying changing your dishwasher detergent brand - maybe one that is chemical-free.

Please let us know how you get on with this issue. We would love to keep in touch and make sure the issue is resolved.

Looking forward to hearing from you.

Kind regards,
Veronika

Son düzenleme:
Geri