• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Hoffmann 1.000.000 adet kahve çekirdeği dağıtıyor.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan selamet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

selamet

Barista
Editör
İsim
Gökhan Selamet
Daha fazla  
İsim
Gökhan Selamet
James Hoffmann son videosunda 1 milyon aboneye özel 1 milyon çekirdek kahve dağıtacakmış.

1.000.000 adet çekirdek yaklaşık 150kg geliyormuş. Kişi başı 250gr paket kahve yollayacak. Yani totalde 600 kişiye kahve dağıtılmış olacak. Başvuru için ufak bir form var sadece, bunu doldurmak yeterli. Herkese katılabilir.

Kazanan kişilerin kahveyi başkaları ile paylaşmasını şart koşuyor Hoffmann. Ben başvurumu yaptım. Kazanırsam, 250gr paketi 50gr şeklinde porsiyonlayıp 4 adet 50gr paketi forumdan paylaşmayı düşünüyorum. Çekilişe katılıp kazanan kişiler olursa aynı durumda, 50gr lık kısmına talibim.

Kayıt olmak için link

Son düzenleme:
Böyle konularda şanslıyımdır genelde, çıkarsa kahvesever bir arkadaşımla paylaşırım 😊

Teşekkürler katıldım. İnşallah Türkiye'ye göndermekte sorun yaşanmaz.

Herkese bol şans.

Selamlar,
Yurtdışından gayfe almış hayınlar, yaz oğlum 300 tale vergi. Pakete de bir iki pıçak sokun şenlenek. :)

Son düzenleme:
Katıldık bakalım paylaşım için hazırım bende 😜 umarım forumdan bir arkadaşımıza denk gelir.

Sonuçlar belli olunca buradan yazarsanız spam klasörünü kontrol etmeyi unutmayalım ;))

Katıldık bakalım. Eğer çıkarsa 2x40 gram forumdan birilerine veya daha fazla dağıtıp gerisini yakınımdakiler ile içmeyi düşünüyorum.

Çıkarsa forumdan 3 kişiye 50 şer gr. ✋ diğer elli gramların biri kendime diğeri kahve arkadaşıma

James Hoffmann son videosunda 1 milyon aboneye özel 1 milyon çekirdek kahve dağıtacakmış.

1.000.000 adet çekirdek yaklaşık 150kg geliyormuş. Kişi başı 250gr paket kahve yollayacak. Yani totalde 600 kişiye kahve dağıtılmış olacak. Başvuru için ufak bir form var sadece, bunu doldurmak yeterli. Herkese katılabilir.

Kazanan kişilerin kahveyi başkaları ile paylaşmasını şart koşuyor Hoffmann. Ben başvurumu yaptım. Kazanırsam, 250gr paketi 50gr şeklinde porsiyonlayıp 4 adet 50gr paketi forumdan paylaşmayı düşünüyorum. Çekilişe katılıp kazanan kişiler olursa aynı durumda, 50gr lık kısmına talibim.

Kayıt olmak için link

Sayenizde böyle bir kampanyayı farkettim.Hemen paylaştığınız linkten katıldım.Çıkarsa ben de paylaşacağım hepsini,paylaşacağım yerde çok çalışan var,bi paket biter hemen zaten🙂.

Geri