• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Haziran Ayı Toplu Kahve Alımı ve Tadımı (Sonuç)

3 çeşit filtre kahve olduğu için 3x150 olarak ben de verdim siprişimi. Kahvelerim tükenmek üzereydi iyi oldu.

3x150 sipariş verdim bende. İlk deneyimim olacak Zümrüt Karaca'dan. Emeği geçen herkese çok teşekkürler tekrar.

@cemsafak @AnkA @isikdeniz @Zmavzer @Alpsifan

Sanırım ilk toplu alım etkinliğiniz olacak. Aramıza hoşgeldiniz.
Aynen öyle ilk oluyor, hatta daha yeni 1kg’a yakın sipariş vermiştim REM’den
@cemsafak @AnkA @isikdeniz @Zmavzer @Alpsifan

Sanırım ilk toplu alım etkinliğiniz olacak. Aramıza hoşgeldiniz.
Aynen öyle bu ilk alımım olacak. REM’den 1kg’a yakın sipariş vermiştim ama yine de görünce ufak çapta da olsa katılmak istedim. Hoşbulduk.

Oyum Zümrüt Karaca'ya idi, oyumun boşa gitmemesine sevindim 😁

Geçen aydan çok kahvem var ama yine de 3x150, 2 Kenya 1 Etiyopya şeklinde yarın alım yapacağım.

Emeği geçen herkese çok teşekkürler 😇

Ben daha önce espresso için Guatemala Highland Huehue almıştım, kahve gayet güzeldi bu ayki alıma 5li paketle katılacağım galiba, yeniden çalışmaya başlamadan olabildiğince farklı kahve ve kavurucu denemeye çalıştım bu evdekal sürecinde o yüzden baya kahve birikti, stokları eritmek için konu komşuya kahve ikram etmeye başladım :D

Merhabalar,

Açıkçası benim de oyum Zümrüt Karaca'dan yana olmuştu. :)

3x250gr olarak siparişimi verdim bende.

Emeği geçenlere tekrar teşekkürler

Geçen ay 3*150 deneme paketi almıştım. Bu yüzden bu ay katılmayacağım. Lakin şunu söyleyeyim 3 kahve de içimi çok hoş ve aromatik kahvelerdi. Hele o Kenya 😍 sanki içine kekik eklenmiş gibiydi.

3x150 düşünüyorum ve filtre kahvede çok yeniyim. Acı kahveden bıkmış biri olarak en kolay aroma, tatlılık yakalayabileceğim hangi kahveleri önerirsiniz?

3x150 düşünüyorum ve filtre kahvede çok yeniyim. Acı kahveden bıkmış biri olarak en kolay aroma, tatlılık yakalayabileceğim hangi kahveleri önerirsiniz?

natural doğal işlenmiş kahvelere bakın

150x3 olarak siparişimi verdim. Zümrüt'ten ilk kahve alımım oldu. Toplu alımda emeği geçen herkese teşekkürler.

Zümrüt Karaca kahvelerini uzun bir aradan sonra 3. kez denemiş olacağım. 3 x 150 gr (Koke Espresso-Cerrado Espresso-Paraiso Filtre) olarak seçim yaptım.

3x250 (Kenya-Makwa, Peru-Huaman Tanga, Kolombiya-Finca El Paraiso) ile ben de katılıyorum.

4x150 siparişi verdim bende

Geri