ugurbykckmc
Barista
- İsim
- Uğur
Daha fazla
- İsim
- Uğur
- Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
- Evet
- Kahve Arkadaşlığı İl
- İstanbul
- Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
- Büyükçekmece
- Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
- Büyükçekmece
Anladığım kadarıyla bir cümleyi ısrarla seçip içinde bulunduğu bağlamı yok ederek konuyu uzatmak peşindesiniz. Sizin yazdığınız şey niyet okumak, sadece yazdığım mesaj o cümleden ibaret olsa mesajınızı anlayabilirdim, ama niyet okuyorsunuz resmen. Orada öncesinde ve sonra dedim ki Kungpow küçük bir yer, kendi kavurma makineleri bile yok, kendi yerleri bile küçük böyle butik bir yerden yüksek indirim beklemek anlamlı değil, o kadar insan oy verdi bunların arasında siz Kahve Fabrikası gibi yüksek alımlı ve indirimli bir alımdan sonra hiç kimsenin böyle bir kampanya umuduyla oy vermediğini mi düşünüyorsunuz. Benim yazdığım sadece Kungpow’dan böyle bir beklenti içinde olunamayacağını anlatmaktı, o beklentide olan varsa onlara da niye öyle olamayacağını anlattım sonrasında ve öncesinde.
Forumda yenisiniz, ben de çok eski değilim ve yazılan her şeyi okuyorum neredeyse. Kungpow aylar önce de bir ankette birinci çıkmıştı, o anket sonucu verdikleri teklif yüzde 10-15 mi neydi, sorun bu da değil, ancak sundukları teklif ve paket gram hesabı da yapılınca avantajlı olmadığı ortaya çıktı, site sanki indirim yapmayıp indirim yapıyorum algısı oluşturmuş olunca apar topar o aylık Kungpow alımı iptal edildi ve gidip o ay için Coffeenutz’dan alım yapıldı.
Burada Kungpow için arkadaşların da benim de sunduğum zamanında eleştiri şu idi, aslında indirim yapmayıp indirim yapıyoruz gibi lanse edip bizi sanki kandırmaya çalışmalarıydı.
Şimdi anlamışsınızdır herhalde o cümleyi neden yazdığımı.
Forumda yenisiniz, ben de çok eski değilim ve yazılan her şeyi okuyorum neredeyse. Kungpow aylar önce de bir ankette birinci çıkmıştı, o anket sonucu verdikleri teklif yüzde 10-15 mi neydi, sorun bu da değil, ancak sundukları teklif ve paket gram hesabı da yapılınca avantajlı olmadığı ortaya çıktı, site sanki indirim yapmayıp indirim yapıyorum algısı oluşturmuş olunca apar topar o aylık Kungpow alımı iptal edildi ve gidip o ay için Coffeenutz’dan alım yapıldı.
Burada Kungpow için arkadaşların da benim de sunduğum zamanında eleştiri şu idi, aslında indirim yapmayıp indirim yapıyoruz gibi lanse edip bizi sanki kandırmaya çalışmalarıydı.
Şimdi anlamışsınızdır herhalde o cümleyi neden yazdığımı.