• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç Haziran 2026 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kocakurt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arkadaşlar herkese selamlar , umarım iyisinizdir.
Site yoğunluğundan dolayı bu hatayı vermektedir .
Tekrar sayfayı yenilendirdiğinizde hata çözülecek… biraz önce denedik 🙏🏻
selamlar, evet bende de çözüldü ve siparişimi verdim. sadece ufak bir hatırlatma, şirkete fatura ettirirken vergi dairesi ve vergi numarasını yazacak bir yer bulunmuyor maalesef, o sebeple ad soyad kısmına girdim, o şekilde düzenlerseniz sevinirim @Alireza Razzaghzadeh, sipariş no: 10234
ek bir bilgi, senelerdir alışveriş yapıyorum sizden ama yeni siteyle birlikte üyeliğim de gitmiş, yeniden kayıt oldum. haber vereyim dedim, sevgiler

Ben de katıldım. 10282
Ödeme sırasında," fatura, teslimat adresi ile aynı" tiki seçiliyken ödeme adımında hata verdi, 2 kere denedim. 3. de bu tiki kaldırdım, ödeme adımına sorunsuz geçti.
Tesadüf olabilir ama sorun yaşayanlar denemek isterse diye yazıyorum.

Hala ödeme yapamıyoruz maalesef...

ödeme kısmında sorun yaşasam da birkaç denemeden sonra sipariş verebildim.
1780386056624.png

Merhabalar, ben de 10317 sipariş kodu ile katılım sağladım. Daha önceden deneyip sevdiğim bir kahveciydi, festivallerde de son derece ilgililerdi. Herkese şimdiden afiyet olsun.

Ekli dosyalar

• IMG_0521.jpeg
    IMG_0521.jpeg
    116.2 KB · Görüntüleme: 67
10318 ile ben de toplu alıma katıldım. Ödeme ekranında üst üste basarsanız 2-3 denemeden sonra yönlendirme yapıyor. Site ve reçeteler çok temiz olmuş tebrikler Niji!

#10336 ile alıma katıldım, emeği geçen herkese teşekkür ederim

En dusuk asiditesi olan espresso kahveniz hangisi? Gorebildigim kadariyla hepsi orta seviye gosteriyor. Haruki'de gorsel yok ama parlak ve dengeli diyor. Sanirim o da orta seviye.
Yanlış değilsem düşük asiditeli espresso için Brasil Fazenda Santa Terezinha ve Full Otomatik Makine harmanı önerilmiş.

Hayırlı olsun. Sizden hiç alışveriş yapmadım şimdiye kadar ama giriş metnine bayıldım. Her şey oldukça net ve üzerine çokça düşünülerek yapıldığı, büyük bir özverinin çıktısı olduğu algısını uyandırdı bende. Emeğinize sağlık ve kolay gelsin demek istedim..

En dusuk asiditesi olan espresso kahveniz hangisi? Gorebildigim kadariyla hepsi orta seviye gosteriyor. Haruki'de gorsel yok ama parlak ve dengeli diyor. Sanirim o da orta seviye.
Haruki espresso serisi , Brasil Fazenda Santa Terezinha ve Full Otomatik Blend öneririm .

Etiyopya Shale çok keyifli bir kahve. Sıcakken kuşburnu ve yasemin, soğudukça ballı çay :) Yazan notaları alabilmek mümkün.

Kinu M47 Standart Burr 3.9.0 öğütüm
94 derece ASSU
Hario Switch

5-6 saniyede 50ml su döküp 45 sn blooming peşine, 150 ve 250 şeklinde döküşlerimi tamamladım. Bloom sonrası döküş biraz daha agresif, son döküş kontrollü ve yavaş. 2:45'lerde demlemem sonlandı. Bu çekirdekde çok ince öğütüme gerek yok gibi :)

Elinize sağlık Niji !

Geri