selamlar, evet bende de çözüldü ve siparişimi verdim. sadece ufak bir hatırlatma, şirkete fatura ettirirken vergi dairesi ve vergi numarasını yazacak bir yer bulunmuyor maalesef, o sebeple ad soyad kısmına girdim, o şekilde düzenlerseniz sevinirim @Alireza Razzaghzadeh, sipariş no: 10234Arkadaşlar herkese selamlar , umarım iyisinizdir.
Site yoğunluğundan dolayı bu hatayı vermektedir .
Tekrar sayfayı yenilendirdiğinizde hata çözülecek… biraz önce denedik![]()
Ben de yapamadım sonra izyco limit aşımı verdi. Gece tekrar deneyeceğim.Hala ödeme yapamıyoruz maalesef...
Yanlış değilsem düşük asiditeli espresso için Brasil Fazenda Santa Terezinha ve Full Otomatik Makine harmanı önerilmiş.En dusuk asiditesi olan espresso kahveniz hangisi? Gorebildigim kadariyla hepsi orta seviye gosteriyor. Haruki'de gorsel yok ama parlak ve dengeli diyor. Sanirim o da orta seviye.
Selamlar , Evet 100% arabicadır .Haruki Espresso Blend %100 arabica mıydı
Haruki espresso serisi , Brasil Fazenda Santa Terezinha ve Full Otomatik Blend öneririm .En dusuk asiditesi olan espresso kahveniz hangisi? Gorebildigim kadariyla hepsi orta seviye gosteriyor. Haruki'de gorsel yok ama parlak ve dengeli diyor. Sanirim o da orta seviye.