Alireza Razzaghzadeh
Barista
Daha fazla
- İsim
- Alireza Razzaghzadeh
- Espresso Makinesi
- Victoria Arduino Eagle One - Victoria Arduino Prima
- Değirmen
- EK43 - MY75 - Mazzer - 1Zpresso - Timemore - Comandante
- Firma
- NIJI COFFEE CO
- Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
- Evet
Hayırlı olsun. Sizden hiç alışveriş yapmadım şimdiye kadar ama giriş metnine bayıldım. Her şey oldukça net ve üzerine çokça düşünülerek yapıldığı, büyük bir özverinin çıktısı olduğu algısını uyandırdı bende. Emeğinize sağlık ve kolay gelsin demek istedim..
#10356 sipariş numarasıyla iyzico ile saatler süren savaşımdan sonra ilk defa katıldım.
#10336 ile alıma katıldım, emeği geçen herkese teşekkür ederim
10318 ile ben de toplu alıma katıldım. Ödeme ekranında üst üste basarsanız 2-3 denemeden sonra yönlendirme yapıyor. Site ve reçeteler çok temiz olmuş tebrikler Niji!
Merhabalar, ben de 10317 sipariş kodu ile katılım sağladım. Daha önceden deneyip sevdiğim bir kahveciydi, festivallerde de son derece ilgililerdi. Herkese şimdiden afiyet olsun.
Merhaba arkadaşlar,ödeme kısmında sorun yaşasam da birkaç denemeden sonra sipariş verebildim.
Ekli dosyayı görüntüle 43595
Öncelikle gösterdiğiniz ilgi için hepinize çok teşekkür ederiz. Kahve Kulübü'nü duyurduğumuz ilk günden itibaren gösterdiğiniz destek ve katılım bizi gerçekten çok mutlu etti.
Güzel bir güncelleme paylaşmak istiyorum:
Bugün itibarıyla verilen siparişlerin yaklaşık %90'ı kargoya teslim edildi. Kalan siparişimizleride tamamı yarın çıkmış olacak.
Biz de sizler kadar heyecanlıyız. Umarız seçtiğimiz kahveler sizlere keyifli deneyimler yaşatır ve beklentilerinizi karşılar.
Stok güncellemesi:
Ethiopia Idido — Tükendi
Colombia Finca Nogales — Tükendi
Panama Lamastus Falda Lot — Tükendi
Burundi Businde — Tükenmek üzere
Immaculada Coffee Farm - Caffea Eugenuides — Son 4-5 paket
Panama Elida Torre Lot — Son 10 paket
Kahvelerin reçetelerini ve demleme videolarını YouTube kanalımıza yüklemeye başladık. Kanal bağlantısını ilerleyen saatlerde sizlerle paylaşacağız.
Birçok reçete şu anda web sitemizde mevcut. Eksik olan reçeteleri de önümüzdeki günlerde tek tek ekliyor olacağım.
Filtre tarafında da güncelleme yapmak isteriz:
- Hario 02 filtreler stoklara eklendi.
- Önümüzdeki 2 gün içerisinde Kalita filtreler de hem 155 hem 185 boyutlarıyla stoklarda olacak.
Alireza