• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç Haziran 2026 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

Hayırlı olsun. Sizden hiç alışveriş yapmadım şimdiye kadar ama giriş metnine bayıldım. Her şey oldukça net ve üzerine çokça düşünülerek yapıldığı, büyük bir özverinin çıktısı olduğu algısını uyandırdı bende. Emeğinize sağlık ve kolay gelsin demek istedim..
#10356 sipariş numarasıyla iyzico ile saatler süren savaşımdan sonra ilk defa katıldım.
#10336 ile alıma katıldım, emeği geçen herkese teşekkür ederim
10318 ile ben de toplu alıma katıldım. Ödeme ekranında üst üste basarsanız 2-3 denemeden sonra yönlendirme yapıyor. Site ve reçeteler çok temiz olmuş tebrikler Niji!
Merhabalar, ben de 10317 sipariş kodu ile katılım sağladım. Daha önceden deneyip sevdiğim bir kahveciydi, festivallerde de son derece ilgililerdi. Herkese şimdiden afiyet olsun.
ödeme kısmında sorun yaşasam da birkaç denemeden sonra sipariş verebildim.
Ekli dosyayı görüntüle 43595
Merhaba arkadaşlar,

Öncelikle gösterdiğiniz ilgi için hepinize çok teşekkür ederiz. Kahve Kulübü'nü duyurduğumuz ilk günden itibaren gösterdiğiniz destek ve katılım bizi gerçekten çok mutlu etti.

Güzel bir güncelleme paylaşmak istiyorum:

Bugün itibarıyla verilen siparişlerin yaklaşık %90'ı kargoya teslim edildi. Kalan siparişimizleride tamamı yarın çıkmış olacak.

Biz de sizler kadar heyecanlıyız. Umarız seçtiğimiz kahveler sizlere keyifli deneyimler yaşatır ve beklentilerinizi karşılar.

Stok güncellemesi:

• ❌ Ethiopia Idido — Tükendi
  • ❌ Colombia Finca Nogales — Tükendi
  • ❌ Panama Lamastus Falda Lot — Tükendi
  • ⚠️ Burundi Businde — Tükenmek üzere
  • ⚠️ Immaculada Coffee Farm - Caffea Eugenuides — Son 4-5 paket
  • ⚠️ Panama Elida Torre Lot — Son 10 paket
Özellikle 90 Plus ve yarışma seviyesindeki kahvelere gösterdiğiniz yoğun ilgi için ayrıca teşekkür ederiz. Bu kahvelerin bu kadar ilgi görmesi bizim için çok değerli.

Kahvelerin reçetelerini ve demleme videolarını YouTube kanalımıza yüklemeye başladık. Kanal bağlantısını ilerleyen saatlerde sizlerle paylaşacağız.

Birçok reçete şu anda web sitemizde mevcut. Eksik olan reçeteleri de önümüzdeki günlerde tek tek ekliyor olacağım.

Filtre tarafında da güncelleme yapmak isteriz:

• Hario 02 filtreler stoklara eklendi.
  • Önümüzdeki 2 gün içerisinde Kalita filtreler de hem 155 hem 185 boyutlarıyla stoklarda olacak.
Tekrar teşekkür ederim sevgilerimi iletiyorum .

Alireza

10389 ile dahil oldum. Heyecanla bekliyorum. Emeklerinize sağlık.

Merhaba, @Alireza Razzaghzadeh siparişler bugün elime ulaştı teşekkür ederim. Bir sorum olacaktı. Kavurma tarihleri bir yerde yazmıyor sanırım. Pazartesi günü sipariş vermiştim. Kavurma tarihini hangi gün olarak baz almam gerekli?
Paketlerin alt kısmına baktınızmı benim paketlerimde kavrum tarihi altta etiket üzerinde yazıyor

Merhaba arkadaşlar,

Öncelikle gösterdiğiniz ilgi için hepinize çok teşekkür ederiz. Kahve Kulübü'nü duyurduğumuz ilk günden itibaren gösterdiğiniz destek ve katılım bizi gerçekten çok mutlu etti.

Güzel bir güncelleme paylaşmak istiyorum:

Bugün itibarıyla verilen siparişlerin yaklaşık %90'ı kargoya teslim edildi. Kalan siparişimizleride tamamı yarın çıkmış olacak.

Biz de sizler kadar heyecanlıyız. Umarız seçtiğimiz kahveler sizlere keyifli deneyimler yaşatır ve beklentilerinizi karşılar.

Stok güncellemesi:

• ❌ Ethiopia Idido — Tükendi
  • ❌ Colombia Finca Nogales — Tükendi
  • ❌ Panama Lamastus Falda Lot — Tükendi
  • ⚠️ Burundi Businde — Tükenmek üzere
  • ⚠️ Immaculada Coffee Farm - Caffea Eugenuides — Son 4-5 paket
  • ⚠️ Panama Elida Torre Lot — Son 10 paket
Özellikle 90 Plus ve yarışma seviyesindeki kahvelere gösterdiğiniz yoğun ilgi için ayrıca teşekkür ederiz. Bu kahvelerin bu kadar ilgi görmesi bizim için çok değerli.

Kahvelerin reçetelerini ve demleme videolarını YouTube kanalımıza yüklemeye başladık. Kanal bağlantısını ilerleyen saatlerde sizlerle paylaşacağız.

Birçok reçete şu anda web sitemizde mevcut. Eksik olan reçeteleri de önümüzdeki günlerde tek tek ekliyor olacağım.

Filtre tarafında da güncelleme yapmak isteriz:

• Hario 02 filtreler stoklara eklendi.
  • Önümüzdeki 2 gün içerisinde Kalita filtreler de hem 155 hem 185 boyutlarıyla stoklarda olacak.
Tekrar teşekkür ederim sevgilerimi iletiyorum .

Alireza
Merhabalar hocam. Emeklerinize sağlık bol kazançlar. Yazdığınız günün öğleni sipariş vermiştim 10366 sipariş no ile. Yani dün. Belirttiğinize göre çıkış yapılmış olması lazım bugün ama henüz bir bilgi gelmedi.
Yardımcı olabilir misiniz?

Merhabalar hocam. Emeklerinize sağlık bol kazançlar. Yazdığınız günün öğleni sipariş vermiştim 10366 sipariş no ile. Yani dün. Belirttiğinize göre çıkış yapılmış olması lazım bugün ama henüz bir bilgi gelmedi.
kargoyu bugün teslim aldım. kargoya verildiğinde herhangi bir sms gelmedi, bugün kargo dağıtıma çıkınca kargo firmasından sms geldi. belki işinize yarar diye yazmak istedim.

kargoyu bugün teslim aldım. kargoya verildiğinde herhangi bir sms gelmedi, bugün kargo dağıtıma çıkınca kargo firmasından sms geldi. belki işinize yarar diye yazmak istedim.
Bana da sms gelmedi muhtemelen dün gelmiş ve beklemiş kargo. Kahve gibi hassas bir ürünün beklemesi sakıncalı bence.Kargo yapan işletmeler bunu dikkate alırsa herkes için daha sorunsuz bir alışveriş olur.

Mesaj gelmeden önce teslim aldım bende. İlk defa toplu alıma katılım sağladım, haruki espresso serisini ise beğendim. Sütle uyumu muazzam.

Ben de çok merak ediyorum Niji Coffee'yi, daha önce sipariş vermedim hiç. Espresso için öneriniz var mıdır Niji'de şu espresso çekirdeklerini mutlaka bir deneyin diye Montag Tropic Punch gibi? Yüksek asiditeli kahveleri o kadar sevmiyoruz. Daha çok yazın iced americano yapmak için düşünüyorum. Ve mutlaka filtre çekirdeklerini de birkaç farklı seçkiyle deneyeceğim.

Merhabalar arkadaşlar,
Umarım hepiniz iyisinizdir. Küçük bir güncelleme paylaşmak istedim.

10448 kargo numarasına kadar olan tüm siparişler kargoya teslim edilmiştir. Kargo takip numaralarının büyük bölümü e-posta yoluyla gönderildi. Bugün çıkan siparişlerin takip numaraları da akşam saatlerine kadar, en geç yarın sabaha kadar e-posta üzerinden sizlere iletilmiş olacak.

Kargolarla ilgili bazı arkadaşlarımızın belirttiği gibi, kargo firmaları bazen gönderi çıkışında SMS göndermeyip yalnızca dağıtıma çıktığında bilgilendirme yapabiliyor. Bu nedenle öncelikle e-posta kutularınızı ve spam klasörünüzü kontrol etmenizi rica ederiz.

Umarız kahvelerimizi keyifle tüketirsiniz. Özellikle 90+ serisinden kahve alan arkadaşlarımızın degassing sürelerine dikkat etmelerini öneririz. Çok uzun süre bekletmek her zaman daha iyi sonuç vermeyebilir. Web sitemizde belirttiğimiz önerilen süreleri referans alabilirsiniz.

Ayrıca bazı kahvelerin reçeteleri ve demleme önerileri henüz siteye eklenmedi. Önümüzdeki günlerde hepsini tek tek tamamlayacağım.

İlginiz, desteğiniz ve bu toplu alıma gösterdiğiniz yoğun katılım için tekrar teşekkür ederim. 🙏☕

Etiyopya Shale çok keyifli bir kahve. Sıcakken kuşburnu ve yasemin, soğudukça ballı çay :) Yazan notaları alabilmek mümkün.

Kinu M47 Standart Burr 3.9.0 öğütüm
94 derece ASSU
Hario Switch

5-6 saniyede 50ml su döküp 45 sn blooming peşine, 150 ve 250 şeklinde döküşlerimi tamamladım. Bloom sonrası döküş biraz daha agresif, son döküş kontrollü ve yavaş. 2:45'lerde demlemem sonlandı. Bu çekirdekde çok ince öğütüme gerek yok gibi :)

Elinize sağlık Niji !
Çok teşekkürler Burak Bey .
Shale özellikle soğudukça farklı katmanlar açan bir kahve. Reçetenizi ve notlarınızı paylaşmanız da ayrıca çok değerli. Afiyet olsun, keyifli demlemeler dilerim 🙏🏻 ☕

@Alireza Razzaghzadeh Alireza Hocam merhabalar colombia ınmaculada farm-caffea eugenoides bir daha gircek mi stoklara? yetişemedik acaba sınırlı stokmuydu ?

Selamlar efendim , Maalesef tamamen tükendi . Çok sınırlı bir lot olduğu için beklediğimizden de hızlı bitti. 🙏
Tekrar getirebilirsek ilk duyuranlardan biri olacağım. İlginiz için çok teşekkür ederim ☕

@Alireza Razzaghzadeh müthiş gelişmeler tebrik ederim, az sorunlu bir ay dilerim.
Çok teşekkür ederim Omar hocam
Sizin gibi çok yetenekli bir kahve kavurucusundan bunu duymak ayrıca mutlu etti bizi. Umarım ileride bu tarz özel ve spesifik lotlarda birlikte çalışma fırsatımız olur. Coffee Nuts’ın vizyonunu ve yaptığı işleri de her zaman takdirle takip ediyoruz. 👌🏻☕

Merhabalar hocam , çok çok teşekkür ederiz ilginiz için .
Siparişiniz gönderilmiş durumda. Kargo takip numarasının dün e-posta yoluyla size ulaşmış olması lazım. Bir kontrol edebilir misiniz? Spam/Junk klasörüne de düşmüş olabilir.
Bulamazsanız bana yazın, hemen yardımcı olayım. 🙏

Geri