• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç Haziran 2025 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

Merhaba, aynı durumdayım bayramda çalışarak geçireceğim ve kıyı köşede kalan afrikadir, luwak kahvesidir filan içmek mecburiyetinde kalmasak çok iyi olacak
Aynı durumdayız valla umarım bugünden kargoya verilir.

Son düzenleme:
Niji sanırım gramaj seçeneği olarak en farklı firma. Yarışma serisi kahvelerin gramaj çeşitliliğini bir kenara bırakırsak, standardizasyonları olmadığı için (kahvesine göre 200-250-500-1000 gr tek seçenekli) gr/TL fiyat hesaplamak zor oluyor.

Diğer firmalar 200 veya 250gr'ı standart alıyor, 500 ve 1000 gr seçenekleri de ayrıca olabiliyor. Niji her seçildiğinde bu aklıma geliyor. @Niji Coffee Co. bu standart dışı gramaj politikasının sebebi nedir?
Çok teşekkür ederiz bu değerli yorum için 🙏🏻
Niji olarak her kahveyi tekil bir karakter gibi değerlendiriyoruz.
Bazı kahvelerimiz gerçekten çok nadir ; örneğin sadece 5 kg hasat edilen nano lot ürünler ya da Eugenioides gibi dünyada çok az bulunan türler.
Bu tür kahvelerde 1000g veya 250g gibi standart bir gramaj uygulamak çoğu zaman mümkün olmuyor.

Ayrıca bazı kahveler, özellikle yarışma serilerimiz, tek kavurum – sınırlı stok yapısıyla geliyor.
Bu nedenle gramajlar da o kahvenin mevcudiyetine, maliyetine ve ulaşılabilirliğine göre belirleniyor.
👉 Kimi kahvede 100g ile maksimum erişim sağlamaya çalışırken,
👉 kimi kahvede 250 veya 500g sunabiliyoruz.

Yani sabit bir sistemden çok, kahveye özel, kullanıcıya saygılı bir yapı kurmaya çalışıyoruz.

Yorumun için tekrar teşekkür ederiz, geri bildirimlerinizi duymak bizim için çok değerli 💚

eugeonides bayramdan sonra mı satışa sunulacak

Çok teşekkür ederiz bu değerli yorum için 🙏🏻
Niji olarak her kahveyi tekil bir karakter gibi değerlendiriyoruz.
Bazı kahvelerimiz gerçekten çok nadir ; örneğin sadece 5 kg hasat edilen nano lot ürünler ya da Eugenioides gibi dünyada çok az bulunan türler.
Bu tür kahvelerde 1000g veya 250g gibi standart bir gramaj uygulamak çoğu zaman mümkün olmuyor.

Ayrıca bazı kahveler, özellikle yarışma serilerimiz, tek kavurum – sınırlı stok yapısıyla geliyor.
Bu nedenle gramajlar da o kahvenin mevcudiyetine, maliyetine ve ulaşılabilirliğine göre belirleniyor.
👉 Kimi kahvede 100g ile maksimum erişim sağlamaya çalışırken,
👉 kimi kahvede 250 veya 500g sunabiliyoruz.

Yani sabit bir sistemden çok, kahveye özel, kullanıcıya saygılı bir yapı kurmaya çalışıyoruz.

Yorumun için tekrar teşekkür ederiz, geri bildirimlerinizi duymak bizim için çok değerli 💚
Evet nano lot gibi ürünler için bu durumu anlayabiliyoruz düşük gramajlı olmasını ama espresso için paketlerin 500-1000gr olması bizim gibi ev kullanıcıları için çoğu zaman mantıklı gelmiyor. Sizin espresso çekirdeklerinde hedef kitleniz daha çok kafeler veya tüketimi yüksek olan yerlerse buna bir şey diyemeyiz tabiki.

Sonuç olarak 500-1000gr lık paketlerin olması okey, 250gr paket olmaması bana göre not okey.

Evet nano lot gibi ürünler için bu durumu anlayabiliyoruz düşük gramajlı olmasını ama espresso için paketlerin 500-1000gr olması bizim gibi ev kullanıcıları için çoğu zaman mantıklı gelmiyor. Sizin espresso çekirdeklerinde hedef kitleniz daha çok kafeler veya tüketimi yüksek olan yerlerse buna bir şey diyemeyiz tabiki.

Sonuç olarak 500-1000gr lık paketlerin olması okey, 250gr paket olmaması bana göre not okey.
Merhaba,
Değerli geri bildiriminiz için çok teşekkür ederim !🌱

Espresso çekirdeklerinde neden 500 gram ve üzeri gramajları tercih ettiğimizi biraz daha detaylı açıklamak isteriz. Espresso demlemelerinde kalibrasyon süreçleri oldukça önemli. Diyelim ki bir ev kullanıcısı günlük 1 shot tüketiyor ve her kalibrasyonda yaklaşık 4-5 shot harcanıyor. 250 gramlık bir paket bu durumda oldukça hızlı tükenebiliyor ve kahve henüz tam potansiyeline ulaşmadan bitmiş oluyor.

Yıllardır bu süreci takip ediyor, ev kullanıcılarının geri bildirimlerini de dikkate alarak espresso için en verimli gramajın 500 gram olduğunu gözlemliyoruz. Bu yeni bir karar değil, zaman içinde ev kullanıcılarıyla yapılan denemelerle şekillenmiş bir yaklaşım.

Yine de bu konuda sizin gibi düşünen kullanıcılarımızın görüşlerini önemsiyoruz ve ilerleyen dönemlerde daha esnek gramaj seçenekleri sunmak için çalışıyoruz. Görüşleriniz için tekrar çok teşekkür ederiz 💚

Merhaba

Seçkinizdeki en tatlı kahveler hangileridir?

Haruki espresso serisi adlı kahveyi daha önce deneyen var mıdır acaba? Daha çok sütlü (cortado, flat white) tüketimimiz var. Ara ara americano ve espresso da tüketiyoruz.

Gördüğüm kadarıyla 3 çeşit espresso için çekirdek var, 2 sini seçeceğim. Ne önerirsiniz?

Merhaba arkadaşlar,
Umarım hepiniz iyisinizdir.

Öncelikle gösterdiğiniz ilgi için çok teşekkür ederiz. Umarız kahvelerimiz sizleri memnun eder ve keyifle tüketirsiniz. ☕

İlk duyuruda belirttiğimiz gibi, kargo çıkış günümüz Çarşamba. Bugün itibarıyla kahvelerinizi kargo birimine teslim ettik. En kısa sürede elinizde olmasını umuyoruz.
Kargo takip numaraları henüz bize ulaşmadı, bilgileri aldığımızda sistemimize aktaracağız. Bu süreç biraz zaman alabilir; anlayışınız ve sabrınız için şimdiden çok teşekkür ederiz.

Türk kahvesi ve Don Benjie siparişlerini ise maalesef etiketler henüz elimize ulaşmadığı için bugün gönderemedik. Bu siparişleriniz de yarın kargoya verilecektir.

Sevgiler,
Niji Coffee Co.

Haruki espresso serisi adlı kahveyi daha önce deneyen var mıdır acaba? Daha çok sütlü (cortado, flat white) tüketimimiz var. Ara ara americano ve espresso da tüketiyoruz.

Gördüğüm kadarıyla 3 çeşit espresso için çekirdek var, 2 sini seçeceğim. Ne önerirsiniz?
Haruki'yi tavsiye ederim. daha once birden fazla defa aldim. tek minik sikayetim, paket bir kiloluk, ve paketin sonu yaklastikca ayni verimi alamiyorum gibi geliyor. belki yarisini vakumlayip buzluga atmak mantikli olur.
Her defasinda keyifle ictim.

Merhaba gramaj konusuna ben de katılıyorum. Denemek için aldığım bir ürünü yarım kilo, 1 kilo almak biraz mantıksız geliyor. Alınan ürün bir de damağa hiç uymuyorsa tamamen boşa harcama oluyor.

Ayrıca Full Automatic Makineye Özel Blend bu ürünün içeriğindeki çekirdekler ve oranları belli mi?

Bir de bu blendi alan bulunuyorsa görsel paylaşımı yapabilir mi?

Merhaba @Alireza Razzaghzadeh
Sipariş numarası: 13811 ile alıma katıldım.
Müşteri yorumlarına deger verdiğiniz için yazmak istedim.
Shop sayfasında ürünleri filtreleyebilsek daha kolay bir alışveriş görüntüsü olabilir. Örneğin fiyata, ülkeye, espresso ve filtreye göre gibi.
Birde sitede eski adreslerimi sileceğim kullanıcı sayfası göremedim. Belki vardır, telefondan görememiş olabilirim.

Geri