• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç Haziran 2025 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

emrekocakurt

Müverrih
Editör
İsim
Emre
Daha fazla  
İsim
Emre
İndirim Kodunu Görmeniz için Üye Olmanız Lazım Arkadaşlar!

Ankete katılan her (302) üyeye çok teşekkürler. Ocak ayı toplu alım anketinde 1. çıkan firma Niji (91 oy), 2. Octagon (58 oy), 3. William's (43 oy) oldu.

Anket ve alım ile ilgili sorularınız ya da herhangi bir sorununuz olduğunda lütfen öncelikle @kahveanalisti , @gergingörünüşlüadam veya @emrekocakurt 'a doğrudan mesaj atarak bizi bilgilendirin ki mümkün olan en hızlı şekilde size çözümler getirebilelim.

Tekrardan hepinize teşekkür ediyoruz ve iyi bir etkinlik ayı geçirmenizi diliyoruz.

View hidden content is available for registered users!

Kahve Kulübü ailesine merhaba!
Bu ayki toplu alımda bizleri tercih ettiğiniz için içtenlikle teşekkür ederiz. 💚
🎉 Kampanya Detayları
Dünya yarışmasında kullanılan kahveler hariç, tüm kahvelerimizde %27 indirim sizleri bekliyor!
📦 Kargo: Yurtiçi Kargo – 150 TL. 900 TL üzeri siparişlerde kargo ücretsiz.
🚚 Kargo günümüz: Toplu alım zamanı, süreci hızlı ve sorunsuz ilerletmek için Çarşamba günleri kargoları çıkartacağız. Eğer stokta hazır olan kahveler varsa daha erken kargoluyoruz.

🌱 Seçkimiz Çok Taze ve Çok Güçlü!
Daha önce forumda duyurduğumuz gibi, zaten yarışma sonrasın yeni kahveler ekleneceğimizi belirtmiştik. Ancak bu ayki toplu alım kampanyası vesilesiyle çıtayı biraz daha yukarı çektik ve normalde 4-5 kahve ekiyecekken toplama 13 yeni kahveyi sizler için eklemeye karar verdik.
Kendimizi biraz zorlayarak seçkiyi genişlettik, çünkü amacımız bu ay: Herkesin damak zevkine ve bütçesine hitap edecek bir kahve sunabilmek.

Listemizde filtreden espressoya, blendlerden, single orijin ve mikrolotlara kadar her tarzdan ve her seviyeden nitelikli kahve yer alıyor. Umarız seçkide sizi heyecanlandıracak bir kahve bulursunuz! Yeni kahveler ile birlikte toplamda 21 kahveye ulaştık ve hepsi 84 puan ve üzeri.

Kahvelerimiz Besca, Ikawa, Aillio Bullet ve Kaffelogic gibi farklı kavurma makineler ile kavrulacak.

☕ Bu Ayın Yıldızları
Colombia Inmaculada Coffee Farm
Ethiopia Alo Village
Panama Don Benjie
Ethiopia Idido
Brasil Fazenda Santa Terzinha
Indonesia Flores Manggarai
Brazil Sitio Penha
Ethiopia Halo Beriti
Colombia La Argentina
Burundi Businde
Brazil Fazenda 3 Rios
Ethiopia Uraga
Matryoshka #13 Finca Mikava
Panama Finca Momoto
Ethiopia Gigesa
Colombia Planadas
Dunder Mifflin Blend
Colombia Cauca
Haruki Espresso Serisi
Full Automatic Makineye Özel Blend
Türk Kahvesi-kevser Atmaca Seçkisi

İndirme dahil olmayan kahveler :

Bu ayki toplu alım kampanyasında, yarışma kahveleri olan birkaç özel seçki indirime dahil değildir. Bunun birkaç nedeni var. Bu kahveler dünya çapında oldukça nadir ve az bulunan mikro lotlar. Sadece Türkiye'de değil dünyada da bu kahvelere erişim kısıtlı. Biz bu kahveleri her zaman düşük kar marjı ile sizlere sunuyoruz. Amacımız; uluslararası camiada zor bulunan bu kahveleri, ülkemizde ki kahve severlerin ulaşabileceği hale getirmek. Zaten kar marjımız oldukça düşük olduğu için, bu tarz özel kahvelerde ne yazık ki ilave bir indirim uygulayamıyoruz.

Colombia Finca Mikava Lot 2612 Natural CM
2025 World Brewers Cup Finalist, 8th Place - Alireza

Colombia Finca Mikava Lot 2312 Washed CM
2025 World Brewers Cup - Gokhan Selamet

Colombia Finca Nogales + Colombia Inmaculada Farm
Orange Bourbon + Eugenioides
2024 World Cezve Ibrik Runner Up - Kevser Atmaca

🔧 Yeni Projeler
2 özel projemizi de artık hayata geçirdik:
* Tam Otomatik Makine kullanıcıları için optimize edilmiş yepyeni bir kahve
* Espresso sevenler içinse iki yeni kahve sizlerle. Eski favorimiz Haruki Blend de hâlâ mevcut.

📓 Reçeteler ve İçerikler
Her kahvenin reçetesi, yakında web sitemize eklenecek. Bütün kahveler için ayrı ayrı hazırlanan demleme reçeteleriyle, en iyi fincanlara ulaşmanız için her zaman yanınızdayız. Ayrıca yine her zaman olduğu gibi tüm kahveler için özel degassing çalışması yapılacaktır.

📦 Stok Uyarısı
Bazı kahvelerimiz sınırlı:
* Panama Finca Momoto – 5 kg
* Peru El Condor – 3 kg
* Ethiopia Gigesa – 6 kg
Diğer kahvelerde stok problemi yok, kritik stok durumuna düşen kahve olursa anlık olarak paylaşacağız.

Toplu alım boyunca, siparişlere özel notları ve bireysel talepleri ne yazık ki karşılayamayacağız.
Amacımız herkesin siparişini en sağlıklı ve zamanında şekilde ulaştırabilmek. Anlayışınız ve desteğiniz için şimdiden teşekkür ederiz. 🙏

Ayrıca yaklaşan bayram nedeniyle Yurtiçi Kargo’nun çalışma saatleri ve dağıtım süreçleri netleşmiş değil. Bu yüzden kargo teslimatlarında yaşanabilecek gecikmelere karşı sabır ve anlayışınızı rica ediyoruz. Her siparişi özenle hazırlayıp en hızlı şekilde sizlere ulaştırmak için çalışıyoruz.

Not: Ethiopia Halo Beriti, Ethiopia Uraga, Burundi Busende ve Colombia Finca Mikava’nın CM Natural 2612 ile CM Washed 2312 lotları bayram sonrasında satışa sunulacaktır.

Bu güzel topluluğun bir parçası olmak bizim için büyük bir motivasyon.
İyi kahvelerde buluşmak dileğiyle ☕✨
– Alireza | Niji Coffee Co.

Emre Bey merhaba, bayram öncesi yetişme ihtimali var mi? İlk alanlardanım. Kahvem çok az kaldı. Neredeyae tüm seçkiyi aldım :)
Sipariş. : 13660

Emre Bey merhaba, bayram öncesi yetişme ihtimali var mi? İlk alanlardanım. Kahvem çok az kaldı. Neredeyae tüm seçkiyi aldım :)
Merhaba.

🚚 Kargo günümüz: Toplu alım zamanı, süreci hızlı ve sorunsuz ilerletmek için Çarşamba günleri kargoları çıkartacağız. Eğer stokta hazır olan kahveler varsa daha erken kargoluyoruz.

Bütün seçkiyi almışsınız neredeyse, dolayısıyla stokta olan kahveler de mevcuttur diye düşünüyorum. @Niji Coffee Co. 'ya özelden yazarsanız aldıklarınızdan ellerinde olanları gönderme ihtimalleri olabilir.

Uraga busindi ve halo beriti tükendi gözüküyor bitti mi yoksa sitede mi sıkıntı var
Sanırım henüz fiyat ve bilgi üzerinde bir çalışma var. Yoksa daha yeni eklenen kahveler. Tükenmesi mümkün olanlar Momoto, Condor, Gigesa.

Bu kahveler bayramdan sonra ekleneceklermiş, yazıda belirtilmiş.

Son düzenleme:
Tablo güzel olmuş ! Tam düşünüyordum, önceki alımda çok fazla ayrı ayrı kategori var diye şikayet ettik, şimdikinde tek kategori var ama karışık.

Tablo sayesinde 6. satırdaki kahve dikkatımı çekti. En son 15 sene önce Maragogipe türü içmiştim ! Kesin alacağım :D

%27 ile Gaziantep'in plaka numarasını yazdırmışlar bir kenara köşeye. Tebrikler. Alacak arkadaşlar için F/P sevdalıları Colombia Cauca, şaşırmak isteyenler Matrushka 13, uzun ve tatlı bir after-taste arayanla Panama Finca Momoto, çikolata gibi dolgun olsmasına rağmen meyveli bir kahve isteyenler Panama Berlina Estate, güzel bir anaerobik kahveye hasret kalanlara da Peru El Condor tavsiye edebilirim. Cauca'yı deneyeli epey oldu. Diğerlerini görece yakın vakitte denedim.

Niji sanırım gramaj seçeneği olarak en farklı firma. Yarışma serisi kahvelerin gramaj çeşitliliğini bir kenara bırakırsak, standardizasyonları olmadığı için (kahvesine göre 200-250-500-1000 gr tek seçenekli) gr/TL fiyat hesaplamak zor oluyor.

Diğer firmalar 200 veya 250gr'ı standart alıyor, 500 ve 1000 gr seçenekleri de ayrıca olabiliyor. Niji her seçildiğinde bu aklıma geliyor. @Niji Coffee Co. bu standart dışı gramaj politikasının sebebi nedir?

Tablo güzel olmuş ! Tam düşünüyordum, önceki alımda çok fazla ayrı ayrı kategori var diye şikayet ettik, şimdikinde tek kategori var ama karışık.

Tablo sayesinde 6. satırdaki kahve dikkatımı çekti. En son 15 sene önce Maragogipe türü içmiştim ! Kesin alacağım :D

Tablo çok güzel, ben de asidite, gövde ve tat notalarını hızlıca bi gözlemlemek istiyorum genelde. Acaba aylık alım etkinliğini kazanan kahveciler direkt böyle bir tablo oluşturup koysa mı buraya ilk günden?

Merhaba, aynı durumdayım bayramda çalışarak geçireceğim ve kıyı köşede kalan afrikadir, luwak kahvesidir filan içmek mecburiyetinde kalmasak çok iyi olacak

Merhaba emeği geçen herkesin ellerine sağlık.

Sipariş numarası: 13713 ile katıldım. Bayram öncesi bugünden kargoya verilirse bayramdan önce çok memnun olurum :)

Geri